Αυγενάκης: Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρή ψήφο

«Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρές ψήφους», σημειώνει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και προσθέτει πως «θέλουμε την αλήθεια ή το ψέμα; Την ασφάλεια και την ευημερία ή τις μολότοφ και τα αντίδωρα στους κομματικούς πελάτες; Θέλουμε πατριωτική ευθύνη ή ανεύθυνους πειραματισμούς; Θέλουμε σχέδιο, προετοιμασία και επαγγελματισμό ή ερασιτέχνες καιροσκόπους που μπλέκουν την εξωτερική πολιτική με πονηρούς λεονταρισμούς; Η απάντηση των πολιτών θα σημάνει την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και την επιστροφή του κ. Τσίπρα στο σπίτι του. Θέλουμε το αποτέλεσμα να είναι καθαρό και με ισχυρότατο μήνυμα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Λ. Αυγενάκης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης υπογραμμίζει την ανανέωση στις τάξεις της ΝΔ: «Ανοίξαμε τις πόρτες της ΝΔ στην κοινωνία. Και να ξέρετε ότι η δέσμευση του προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για γενναία ανανέωση είναι δέσμευση με πραγματικό περιεχόμενο. Το είδατε στο ευρωψηφοδέλτιό μας, θα το δείτε και στα εθνικά μας ψηφοδέλτια», διαβεβαιώνει.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here