Η συγκινητική ανάρτηση του Βαγγέλη Μόρα. “Δώστε ζωή σε όποιον το έχει ανάγκη”

Ο Βαγγέλης Μόρας ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη του κι έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα στον κόσμο, με ανάρτηση του στο instagram

Η Λάρισα επικράτησε εντός έδρας του Αστέρα Τρίπολης με 2-1, με τον Βαγγέλη Μόρα να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του με δικό του γκολ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο αμυντικός των Θεσσαλών φίλησε την πινακίδα του ιδρύματος SaveMoras για τους δότες μυελού των οστών το οποίο και δημιούργησε για να βοηθήσει άτομα όπως ήταν ο αδερφός του ο οποίος πλέον έχει φύγει από την ζωή.

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βαγγέλης Μόρας έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη του, ενώ παράλληλα τους προέτρεψε με την σειρά του να δώσουν ζωή εκεί όπου υπάρχει ανάγκη.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τα μηνύματα που μου στείλατε . 18 χρόνια μετά πέτυχα το δεύτερο γκολ με τα χρώματα της ομάδας που τόσο λατρεύω . Δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο το νούμερο αλλά το 18 με ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια . 18 Ιουλίου “έφυγε” ο αδελφός μου και χθες ήτανε μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα γιατι μπόρεσα να πραγματοποιήσω ένα στόχο που είχα βάλει ,να καταφέρω να αφιερώσω ένα γκολ στον αδελφό μου μέσα στην έδρα μας σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και το σημαντικότερο είναι ότι κατάφερα να περάσω το μήνυμα που ήθελε για ακόμα μια φορά μέσα από το σωματείο @savemoras.

Γίνε δότης μυελού τον οστών , μην φοβάστε δεν είναι τίποτα , απλά το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δώσετε ζωή σε κάποιον που το έχει ανάγκη !! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΑΕΛ γιατί έχει κρατήσει την πινακίδα του σωματείου και δίνει την δυνατότητα στον κόσμο να την βλέπει σε κάθε αγώνα .
Όσο δύσκολα κι αν πέρασα φέτος ήσουν εκεί να μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω αδελφέ μου…. στο αφιερώνω με όλη μου την καρδιά !!! #savemoras#γινεδοτηςμυελουτωνοστων#savealife #smile #bestrong#keepgoingforward #bepositive», έγραψε ο πολύπειρος αμυντικός.

View this post on Instagram

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τα μηνύματα που μου στείλατε . 18 χρόνια μετά πέτυχα το δεύτερο γκολ με τα χρώματα της ομάδας που τόσο λατρεύω . Δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο το νούμερο αλλά το 18 με ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια . 18 Ιουλίου “έφυγε” ο αδελφός μου και χθες ήτανε μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα γιατι μπόρεσα να πραγματοποιήσω ένα στόχο που είχα βάλει ,να καταφέρω να αφιερώσω ένα γκολ στον αδελφό μου μέσα στην έδρα μας σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και το σημαντικότερο είναι ότι κατάφερα να περάσω το μήνυμα που ήθελε για ακόμα μια φορά μέσα από το σωματείο @savemoras. Γίνε δότης μυελού τον οστών , μην φοβάστε δεν είναι τίποτα , απλά το μόνο που θα καταφέρεται είναι να δώσετε ζωή σε κάποιον που το έχει ανάγκη !! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΑΕΛ γιατί έχει κρατήσει την πινακίδα του σωματείου και δίνει την δυνατότητα στον κόσμο να την βλέπει σε κάθε αγώνα . Όσο δύσκολα κι αν πέρασα φέτος ήσουν εκεί να μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω αδελφέ μου…. στο αφιερώνω με όλη μου την καρδιά !!! #savemoras #γινεδοτηςμυελουτωνοστων #savealife #smile #bestrong #keepgoingforward #bepositive

A post shared by Moras Vangelis (@moras_vangelis_) on

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ