Ολυμπιακός: Συγκίνησε ο Κούτρης στο “Καραϊσκάκης”.


Ο Ολυμπιακός πήρε μία μεγάλη νίκη με ανατροπή κόντρα στον Ατρόμητο, όμως η εικόνα του Λεονάρντο Κούτρη με τον μικρό φίλο των Πειραιωτών μετά το τέλος του αγώνα, ήταν αυτή που έμεινε σε όλους.

Ένα παιδάκι με σοβαρή ασθένεια βρέθηκε στο «Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και ο Λεονάρντο Κούτρης του έκανε το μεγαλύτερο δώρο, βάζοντάς τον στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του ματς.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ έδωσε αρχικά στον μικρό Βασίλη τη φανέλα του και στη συνέχεια τον πήρε αγκαλιά και τον έβαλε στο γήπεδο, σε μία συγκινητική στιγμή, που αποθεώθηκε και από τους οπαδούς στο γήπεδο. Η δήλωση του Κούτρη για το γεγονός

«Ήξερα εξ αρχής για το παιδάκι, με είχανε ενημερώσει για να του δώσω τη φανέλα μου, τον είδα που μου χαμογέλασε και με ευχαρίστησε. Σκέφτηκα να τον αγκαλιάσω να τον βάλω στο γήπεδο, ήταν σε καλή κατάσταση και ήθελα να του δώσω κι άλλη χαρά. Πανηγυρίσαμε όλοι το γκολ που έβαλε μπροστά στην Θύρα 7, τον αποθέωσαν όλοι κι αυτό είναι το καλύτερο που έγινε σήμερα. Θα το θυμάται για όλη του τη ζωή και του εύχομαι ολόψυχα να βγει νικητής, γιατί είναι ένας γίγαντας, όλοι είμαστε πολύ μικροί μπροστά του.

Δεν υπάρχει κάτι σημαντικότερο από το να βλέπεις αυτό το παιδί να χαμογελά. Έχω χάσει κι εγώ ανθρώπους από αυτή την ασθένεια και το να δώσω χαρά σε αυτό το παιδί ήταν πολύ σημαντικό για εμένα», ανέφερε ο παίκτης του Ολυμπιακού στην κάμερα της NOVA.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ