Δεν θα πιστεύετε την αλλαγή που έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν φοβάται να πειραματιστεί.

Η δημοφιλής ηθοποιός έκανε αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και συγκεκριμένα στα μαλλιά της. Ξύρισε τα πλαϊνά της και άνοιξε ελαφρώς το ροζ της χρώμα. Η ίδια κοινοποίησε φωτογραφία στο Instagram με εμφανώς aggressive και rock διάθεση.

Μάλιστα συνόδευσε τη φωτογραφία, γράφοντας:

«Είμαι μια μεγάλη γυναίκα, έχω μια στάση ζωής, απόψεις και μια πολλή δυνατή φωνή. Και πίστεψε με όταν λέω ότι το έχω».

Η ηθοποιός μάλλον θέλησε να περάσει ένα μήνυμα προς τις γυναίκες με αυτή της τη λεζάντα.

Ωστόσο, η εμφάνισή της είναι ανανεωμένη και το νέο της στυλ στα μαλλιά της ταιριάζει και το υποστηρίζει απόλυτα.

Η ηθοποιός είναι μανούλα δύο παιδιών, αλλά μια μανούλα με rock διάθεση. Η καθημερινότητά της είναι έντονη, και σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε δηλώσει:

«Δεν κοιμάμαι, αλλά το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι ή με ενοχλεί είναι αυτό να σου πω την αλήθεια, δεν με νοιάζει. Για τη μεγάλη μου κόρη είναι τέλειο, δεν ζηλεύει καθόλου, έχουν πέσει έξω όλα τα προγνωστικά. Το έλεγα ότι το παιδί μου δεν υπάρχει περίπτωση να ζηλεύει. Ήμουν σίγουρη. Είχαμε μιλήσει πολύ, δεν ξέρω αν αυτό ήταν που λειτούργησε, αλλά την αγαπάει πάρα πολύ. Είναι μεγάλη ευτυχία…Έχω πάθει μεγάλο έρωτα με το μωρό. Μωρέ λυσσάξατε με τα βαφτίσια. Όταν θα είναι η ώρα θα σας πω. Αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο, θα σας ενημερώσω σίγουρα μετά. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα την βαφτίσω. Θα δω. Εξαρτάται. Αν βρω τον σωστό άνθρωπο, τον σωστό πνευματικό, το σωστό μέρος. Αυτά για μένα είναι θέμα ενέργειας».

Δείτε τη φωτογραφία με τη νέα όψη της ηθοποιού.

Δεν θα πιστεύετε την αλλαγή που έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ