Αισθησιακή γυναίκα: Ποια είναι η γοητεία της και πώς την ξεχωρίζετε;


Όλοι έχουμε δει στον δρόμο και έχουμε ξεχωρίσει μια “αισθησιακή” γυναίκα!
Ναι κυκλοφορούν ανάμεσά μας και μοιράζουν εγκεφαλικά στους άνδρες! Που κρύβεται αυτή η γοητεία της και από που πηγάζει;

Η αισθησιακή γυναίκα έχει ποιότητα ανεξάρτητα από την ηλικία της, αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της, επιδεικνύει την ομορφιά της ενώ ταυτόχρονα εκπέμπει αθωότητα και ζεστασιά κάνοντας έτσι όσους βρίσκονται γύρω της να νιώθουν ευτυχισμένοι που είναι κοντά της.

Υπάρχουν πράγματι τέτοιου είδους γυναίκες που φυλακίζουν βλέμματα και καρδιές. Ας γνωρίσουμε λοιπόν την αισθησιακή γυναίκα και ας προσπαθήσουμε να μιμηθούμε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που θα μας κάνουν επιθυμητές στον κοινωνικό μας περίγυρο και όχι μόνο!

Αυτοπεποίθηση
Το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της αισθησιακής γυναίκας είναι η πίστη στον εαυτό της και τις ικανότητές της. Κι αυτό δεν είναι κάτι που το λέει, αλλά το εκπέμπει με το χαμόγελό της, το ξεκάθαρο βλέμμα της και τη γλώσσα του σώματός της. Αυτή η εσωτερική εμπιστοσύνη την ωθεί να συμμετέχει, να μιλά και να φέρεται ελεύθερα προσέχοντας πάντα να κερδίζει την εύνοια των γύρω της. Αυτό που επιθυμεί είναι να κάνει εκείνους που την περιβάλλουν να νιώθουν άνετα μαζί της και τις περισσότερες φορές το καταφέρνει.

Ανεξάρτητα από τις οικονομικές της δυνατότητες και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει ή εργάζεται, η αισθησιακή γυναίκα επικεντρώνει την προσοχή της στην συνεχή βελτίωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς της μέσω μελέτης και απόκτησης γνώσεων για κάθε αντικείμενο που μπορεί να την ενδιαφέρει ενώ ταυτόχρονα μάχεται να εξαφανίσει οτιδήποτε την κάνει να φαίνεται λιγότερο ελκυστική.

Ομορφιά-Περιποίηση
Η αισθησιακή γυναίκα αντιλαμβάνεται με πολύ διαφορετικό τρόπο την ομορφιά. Ομορφιά για αυτήν είναι η εσωτερική αρμονία, η αλήθεια του “είναι”, το στυλ και η άποψη. Θεωρεί σημαντική την συνολικά θηλυκή συμπεριφοράς και διαθέτει πνεύμα, ζωηρή φαντασία και μεταδοτικό κέφι για τη ζωή. Όλα αυτά την κάνουν να ακτινοβολεί και ακόμη και αν δεν διαθέτει φυσική ομορφιά, δίνει την εντύπωση μιας αστραφτερά όμορφης γυναίκας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ