7 Δεκεμβρίου 2025

Πόπη Μαλλιωτάκη: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο της Βασίλη! Η εκπληκτική του ομοιότητα του με τον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή (pic)


Η τραγουδίστρια Πόπη Μαλλιωτάκη δεν κάνει συχνές κοσμικές εμφανίσεις. Ωστόσο χθες βρέθηκε στο fashion show του σχεδιαστή μόδας Πάνου Απέργη, στα πλαίσια της AXDW! Να θυμήσουμε ότι η τραγουδίστρια είχε παντρευτεί το 1999 τον ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων Μπάμπη Λαζαρίδη με τον οποίο απέκτησε το 2000 ένα γιο του Βασίλη. Ο Μπάμπης Λαζαρίδης δολοφονήθηκε το 2008 από πυρά αγνώστων στη Βούλα. Η Πόπη παρά το γεγονός ότι είχαν χωρίσει και εκείνος πλέον είχε σχέση με την Αγγελική Ηλιάδη, έπαθε σοκ με τον θάνατό του και έπεσε σε βαθιά θλίψη.

Χθες ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μητέρα και γιο να παρακολουθούν την επίδειξη μόδας του Πάνου Απέργη και όπως μπορείς να δεις η ομοιότητα του 19χρονου Βασίλη με τον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή είναι εκπληκτική.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ