Η ΕΝΕΔ ευχαριστεί τον Παναγιώτη Μπόμη για την πολυετή προσφορά του


Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ) προς τον Παναγιώτη Μπόμη για την πολυετή παρουσία και προσφορά του στην Ένωση

Η Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου κατόπιν της αποχώρησης του κυρίου Παναγιώτη Μπόμη από το Διοικητικό της Συμβούλιο για προσωπικούς λόγους, εκφράζει θερμές ευχαριστίες για την πολυετή παρουσία του στην Ένωση και την ανιδιοτελή προσφορά του.

Ο Παναγιώτης Μπόμης υπηρέτησε για περισσότερα από 11 χρόνια τους σκοπούς της Ένωσης με αλτρουισμό, δυναμισμό, συνεργατικό πνεύμα και υψηλό φρόνημα.

Τόσο από την θέση του εκπροσώπου της DPG όσο και από την θέση του Γενικού Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου συνέβαλε τα μέγιστα στην εδραίωση της ΕΝΕΔ πάντα με γνώμονα την αναβάθμιση της Αγοράς και την υπεράσπιση των συμφερόντων του κλάδου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ