Το όνομά σου ξεκινά από Δ, Ε ή Ζ; Μάθε τι δείχνει για σένα

Η περιγραφή κάθε γράμματος έχει μια βαθύτερη επιρροή στη ζωή σου, ιδίως αν αυτό τονίζεται, δηλαδή εμφανίζεται τρεις ή περισσότερες φορές στο όνομά σου, ή αν είναι το πρώτο φωνήεν ή το πρώτο σύμφωνο του ονόματος σου.

Αν το όνομά σου αρχίζει από Δ

Το Δ αντιστοιχεί στον αριθμό 4 και κυβερνάται από το Βόρειο δεσμό της Σελήνης. Το Δ είναι ένα σύμβολο σιγουριάς και ασφάλειας. Η γη σχηματίστηκε την 4η ημέρα της δημιουργίας, συνεπώς όλα τα γήινα πράγματα υπάγονται σε αυτό τον αριθμό και αντίστοιχα στο Δ.

Αν το όνομα σου αρχίζει από Δ ή περιέχει πολλά Δ δείχνει ότι είσαι ένα άτομο επίμονο και σταθερό που το πρωταρχικό σου ενδιαφέρον είναι η υλική σου εξασφάλιση. Εργάζεσαι σκληρά και σε χαρακτηρίζει αξιοπιστία και υπευθυνότητα σε ό, τι αναλαμβάνεις.

Πρακτικός/η από τη φύση σου νοιώθεις την ανάγκη να καθορίζεις τα πράγματα και να τα βάζεις σε τάξη. Είσαι ακριβής στις υποχρεώσεις σου και κάνεις τα πάντα στην ώρα τους.

Οι ρυθμοί σου είναι αργοί και μεθοδικοί. Είσαι προβλέψιμος/η και συμβατικός/η. Δεν ανήκεις στους ανθρώπους που ταράζουν τα νερά.

Οι ιδιότητες του Δ είναι: προγραμματισμός, πρακτικότητα, σκληρή δουλειά, υλοποίηση, προβλεψιμότητα, τάξη, ασφάλεια, επιφυλακτικότητα.

Το μάθημά σου είναι να περιορίσεις την ακαμψία και την ξεροκεφαλιά σου καθώς και την προσκόλληση που έχεις στις συνήθειες σου.

Στον τομέα της υγείας, υπάρχει προδιάθεση για προβλήματα ψυχολογικά (μετά από κάποια αποτυχία) και κίνδυνος από ατύχημα.

Αν το όνομά σου αρχίζει από Ε

Το Ε αντιστοιχεί στον αριθμό 5 και κυβερνάται από τον Ερμή, που αντιπροσωπεύει την κίνηση, την επικοινωνία και τη νοητική διαδικασία.

Αν το όνομα σου αρχίζει από Ε ή περιέχει πάνω από τρία Ε σημαίνει ότι είσαι ένα άτομο έξυπνο, πολύπλευρο και δημιουργικό που έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις ό, τι πραγματικά επιθυμείς.

Δεν ανέχεσαι τον περιορισμό και η ανήσυχη και τυχοδιωκτική φύση σου σε ωθεί να ταξιδεύεις φυσικά ή πνευματικά. Σου αρέσει να ερευνάς να πειραματίζεσαι και μαθαίνεις κυρίως μέσα από την εμπειρία.

Είσαι επιρρεπής στα τυχερά παιχνίδια και μπορεί να κερδίσεις μεγάλα ποσά, αν λειτουργείς με σύνεση και πρόγραμμα και όχι παρορμητικά.

Οι ιδιότητες του Ε είναι: ελευθερία, αλλαγή, περιέργεια, επινοητικότητα, ερευνητική διάθεση, αισθησιασμός.

Το μάθημα σου είναι να ενεργείς με μέτρο, να μαθαίνεις από τα λάθη των άλλων ώστε να μη δοκιμάζεις τα πάντα μόνος/η σου, και να επιμένει στην εκάστοτε προσπάθεια σου.

Στον τομέα υγείας υπάρχει προδιάθεση για νευρικότητα και στομαχικά προβλήματα.

Αν το όνομά σου αρχίζει από Ζ

Το Ζ αντιστοιχεί στον αριθμό 7 και κυβερνάται από το νότιο δεσμό της Σελήνης. Είναι ο αριθμός του μυστικιστή.

Αν το όνομα σου αρχίζει από Ζ ή περιέχει πάνω από τρία Ζ δείχνει ότι έχεις διορατικές και ψυχικές ικανότητες, οπότε μπορείς να προλέγεις μελλοντικά γεγονότα.

Είσαι ένα άτομο ήσυχο, εσωστρεφές, αναλυτικό και βαθυστόχαστο.

Δεν εξαπατάσαι από την εξωτερική προσωπικότητα κάποιου, γιατί ψάχνεις για τα εσωτερικά του κίνητρα. Μερικές φορές η ικανότητα του να διεισδύεις και να βλέπεις την πραγματική εικόνα των άλλων, τους κάνει να αισθάνονται άσχημα.

Είσαι ένας διανοούμενος και συνήθως ασχολείσαι με επιστημονικές, φιλοσοφικές και μεταφυσικές αναζητήσεις. Ο νους σου απορροφά άπληστα κάθε πληροφορία.

Οι ιδιότητες του Ζ είναι: διανόηση, επιστημονική και τεχνολογική αντίληψη, μεταφυσικές και αποκρυφιστικές τάσεις, διαίσθηση, επιφυλακτικότητα.

Το μάθημα σου είναι να μην αφήνεις την μοναχικότητά σου να σε οδηγεί στην πλήρη απομόνωση και να μην ξοδεύεις περισσότερα από όσα έχεις.

Στον τομέα της υγείας υποδηλώνει προδιάθεση για μολύνσεις, δυσπεψία και στομαχικά προβλήματα.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ