Να ‘χα χίλια μάτια. Συγκλονιστική ισοπαλία στο Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα


Από τα ματς που δεν θέλεις να τελειώσουν! Απίστευτη εναλλαγή του σκορ στο Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα, με το τελικό 4-4 να μας αφήνει με ανοικτό το στόμα.

Επικό ματς! η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε 2-0 μέσα στην έδρα της Βιγιαρεάλ, είδε στη συνέχεια τα «κίτρινα υποβρύχια» να πετυχαίνουν τέσσερα γκολ (!) αλλά κατάφερε να πάρει το βαθμό, σκοράροντας δύο φορές στο φινάλε του αγώνα. Έτσι, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε -που έδειξε τεράστια αμυντικά προβλήματα- έχασε δύο βαθμούς και πλέον η διαφορά της από την δεύτερη Ατλέτικο είναι στους 8 πόντους.

Οι «ροχιμπλάνκος» νίκησαν νωρίτερα την Χιρόνα με 2-0 και ετοιμάζονται να αγωνιστούν σε τρία 24ωρα στο «Καμπ Νου», εκεί όπου θα… κυνηγήσουν τις τελευταίες τους ελπίδες για κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Μόλις στο 12’ ο Μάλκομ έδωσε πάσα μισό γκολ στον Κουτίνιο και ο Βραζιλιάνος έκανε το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Μπαρτσελόνα πήρε ισχυρό προβάδισμα νίκης, φτάνοντας στο 0-2 με τον Μάκομ.

Στη συνέχεια όμως έπιασε… κατηφόρα για την ομάδα του Βαλβέρδε. Η Βιγιαρεάλ ξεκίνησε την αντεπίθεση της και πήρε στα αποδυτήρια με το 1-2. Στο 23’ ο Τσουκουέζε έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση –μετά από μπαλιά που βγήκε- το αρχικό του πλασέ βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Τερ Στέγκεν, αλλά η μπάλα επέστρεψε στον ίδιο που μείωσε το σκορ.

Η Βιγιαρεάλ κατάφερε να ανατρέψει το σκορ, φτάνοντας στο 3-2 στα μέσα της επανάληψης! Στο 50’ ο Εκαμπί έφερε το ματς στα ίσα, με πλασέ από δύσκολη γωνία και με τον Τερ Στέγκεν να κάνει τραγική έξοδο! Λίγο αργότερα (62’)ο Ιμπόρα έφερε… τούμπα το ματς για τα «κίτρινα υποβρύχια».

Η Βιγιαρεάλ πέτυχε και τέταρτο γκολ στην άμυνα της Μπαρτσελόνα, δίνοντας στο 80’ διαστάσεις… θριάμβου στην προσπάθεια της. Λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς, ο Μπάκα έκανε το 4-2, σημειώνοντας το 5ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Την στιγμή –λοιπόν- που όλα έδειχναν πως η Μπαρτσελόνα θα γνώριζε μια βαριά ήττα, Μέσι και Σουάρες δήλωσαν βροντερό «παρών» και της έδωσαν έναν ανέλπιστο –από την εξέλιξη του ματς- βαθμό. Σε αυτό, βοήθησε και η αποβολή του Αλβάρο στο 86′. Ο Μέσι μείωσε σε 4-3 στο 90’ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Ουρουγουανός φορ διαμόρφωσε το τελικό 4-4 με εκπληκτικό σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων (το 19ο του στο πρωτάθλημα).

Τα… καλύτερα του ματς


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ