ΑΕΚ – Μπάμπεργκ: “Πόλεμος” πρόκρισης στο “καυτό” ΟΑΚΑ.


Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπάμπεργκ στους “8” του Basketball Champions League, με στόχο την ανατροπή του -4 του ματς της Γερμανίας και την πρόκριση της στο Final Four. Πάνω από 15.000 κόσμο περιμένουν οι “κιτρινόμαυροι” στο ΟΑΚΑ.

Η ώρα της μεγάλης ανατροπής! Η ΑΕΚ παίζει την πρόκριση της στο στο Final 4 του Basketball Champions League στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (3/4, 19:30) και ψάχνει νίκη με +5 κόντρα στην Μπάμπεργκ, για να υπερασπιστεί το στέμμα της.

Οι φίλοι της ΑΕΚ αναμένεται να γεμίσουν το ΟΑΚΑ και να δώσουν μεγάλη ώθηση στην ομάδα του Λούκα Μπάνκι, προκειμένου να ανατρέψει το 71-67 του πρώτου αγώνα.

Η “βασίλισσα” θα παραταχθεί με αρκετά προβλήματα κόντρα στην Μπάμπεργκ. Ο Τζόρνταν Θίοντορ πήρε μέρος κανονικά στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ και θα αγωνιστεί, ενώ στην 12άδα του παιχνιδιού αναμένεται να είναι και ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Μεγάλος άτυχος ο Γιόνας Ματσιούλις, που τραυματίστηκε σοβαρά στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων και θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όσον αφορά την Μπάμπεργκ, έρχεται στην Αθήνα για να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης στο Final 4. Σε αυτή της την προσπάθεια α έχει την ενίσχυση του Νίκου Ζήση, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Αλεξάνταρ Γκλίσιτς (Σερβία), Σεργκέι Ζάστσουκ (Ουκρανία) και Όσκαρ Λούτσις (Λετονία).

Υπενθυμίζεται πως το Final 4 θα διεξαχθεί 3 με 5 Μαΐου σε έδρα που θα επιλεγεί μετά την ανάδειξη της τελικής τετράδας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ