Σκόπια by night. Τσίπρας – Ζάεφ… χαλαροί – video


Η σχέση που έχουν αναπτύξει Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ έχει… πολυδιαφημιστεί από τους ίδιος. Η επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στα Σκόπια ήταν μια ακόμη ευκαιρία να αποδείξουν τη φιλία που τους συνδέει.

Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που επισκέφτηκε τα Σκόπια. Μπορεί η επίσκεψή του να διήρκεσε μόλις λίγες ώρες, αλλά ο Έλληνας πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα, είχαν την ευκαιρία για μια βραδινή βόλτα στην πρωτεύουσα της Βόρειας Μακεδονίας. Όλα όσα συμφώνησαν Τσίπρας – Ζάεφ για εμπορικά σήματα και… αγάλματα

Η ελληνική αποστολή επέστρεψε τα ξημερώματα από τα Σκόπια, αλλά πριν μπουν στο αεροπλάνο της επιστροφής, ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα έκαναν μια βόλτα στα Σκόπια, μαζί με τον Ζόραν Ζάεφ και τη σύζυγό του, η οποία νωρίτερα είχε ξεναγήσει τη σύντροφο του Έλληνα πρωθυπουργού στον τάφο του Ζορμπά αλλά και στο κάστρο των Σκοπίων.

Χαλαροί οι δυο πρωθυπουργοί φαίνονται στα video που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ο Αλέξης Τσίπρας, να συζητούν. Ο Ζόραν Ζάεφ ακολούθησε… στυλιστικά τον Έλληνα πρωθυπουργό και αφού η έξοδος ήταν πιο χαλαρή, έβγαλε κι εκείνος τη γραβάτα του.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα είχε επιλέξει μαύρο ταγιέρ, ενώ η σύζυγος του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας ντύθηκε… ΠΑΟΚ, με λευκό σακάκι και μαύρο μπλουζάκι.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ