Είσαι ζώδιο της Γης; Αυτή είναι η αιτία της καταστροφής σου!


Αντικειμενικά είναι ο μεγαλύτερος, αλλά και πιο ύπουλος εχθρός σου. Και αυτό γιατί δεν έχεις καμία άμυνα απέναντί του. Δεν τον υποψιάζεσαι καν… Επιτρέπεις και ανέχεσαι τα πάντα, χωρίς καν να το καταλαβαίνεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Το πείσμα σου
Ο εγωισμός δεν είναι κάτι που θα πρέπει να «θρέφεις». Ποτέ δεν είναι αργά για να πεις μια συγγνώμη. Ήσουν πάρα πολύ εγωιστής και πεισματάρης στο παρελθόν και σκεφτόσουν ότι μόνο εσύ έχεις δίκιο. Μάθε να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και παραδέξου ότι κι εσύ άνθρωπος είσαι και θα σφάλεις κάποια στιγμή. Αν συνεχίσεις έτσι, με τόσο εγωισμό, το μόνο που θα κάνεις είναι να βάλεις τον εαυτό σου σε περισσότερους μπελάδες. Καλύτερα να το σταματήσεις αυτή την εγωιστική σου συμπεριφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επικτριτική σου διάθεση
Ήρθε ο καιρός να απελευθερωθείς. Να γίνεις πιο προσεγγίσιμος. Είναι δύσκολο για τους άλλους να σε πλησιάσουν και αυτό δημιουργεί μια αρνητικότητα γύρω σου. Εστίασε την προσοχή σου και στα θετικά και μη στέκεσαι μόνο στα αρνητικά. Το να κριτικάρεις τα πάντα, ακόμα και αν έχεις καλές προθέσεις, σιγά-σιγά θα απομακρύνει τους γύρω σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η έλλειψη αυτοπεποίθησης
Το ότι δεν πιστεύεις στον εαυτό σου, στις ικανότητές σου και τα ταλέντα σου είναι αυτό που θα σε φέρει στα πρόθυρα της καταστροφής. Σε τρώνε οι ανασφάλειες, θεωρείς ότι δεν είσαι σούπερ πουθενά, απλά είσαι καλός, μέτριος. Αυτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι που σε κρατάει πίσω, ενώ μπροστά σου βρίσκονται συνεχώς άτομα με τα μισά προσόντα από τα δικά σου.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ