Game of Thrones: Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι stars της σειράς


Το Game of Thrones είναι παγκόσμια εμμονή, που σπάει ταμεία, κι έτσι οι πρωταγωνιστές της σειράς βλέπουν τα πορτοφόλια τους να … φουσκώνουν.

Πέρα από τη συναρπαστική πλοκή, το Game of Thrones έφερε στο προσκήνιο πολλούς ηθο­ποιούς άγνωστους στο ευρύ κοινό.

Για παρά­δειγμα, ο Kit Harington. Ο 32χρονος Άγγλος ηθοποιός έκανε αξιοθαύμαστη θεα­τρική καριέρα στο West End και το National Thetre. Από το 2011, όμως, που εντάχθηκε στο καστ, κλέβει τις καρδιές των γυναικών. Στο σίριαλ δεν χρωστάει μόνο την επαγγελμα­τική του εκτίναξη, αλλά και τη γνωριμία με τη γυναίκα του, τη συμπρωταγωνίστρια του, Rose Leslie, με την οποία παντρεύτηκε το 2018.

Ένας ακόμη σταρ, λόγω GOT, είναι ο 48χρονος Δανός Nikola Coster-Waldau. Ο ύψους 1,35 μ. 49χρονος Peter Dinklage είναι από τους πιο αγαπημένους ήρωες της σειράς και πολλοί θεωρούν πως ο χαρακτήρας του είναι εκείνος που πυροδοτεί τη βασική πλοκή. Αυτοί είναι οι τρεις πιο ακριβοπληρωμένοι του GΟΤ, ενώ στη λίστα υπάρχουν και δύο γυναίκες: Η 37χρονη Αγγλίδα Lena Headey και η 32χρονη Emilia Clarke. Η πρώτη είναι η πιο γνωστή της πεντάδας, αφού έχει πρωτα­γωνιστήσει και στους 300, ερμηνεύοντας τη σύζυγο του «Λεωνίδα». Η δεύτερη είδε τις μετοχές της να εκτινάσσονται όταν το 2013 έκανε το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουεϊ με το Breakfast at Tiffany”s.

GOT

Nikolaj Coster-Waldau

Kit Harington

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ