Τραγωδία Νέος Κόσμος: Αυτός είναι ο λόγος που η 44χρονη έριξε το παιδί της στο κενό και αυτοκτόνησε


Στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η 44χρονη μητέρα αποδίδει, σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας την αιτία της τραγωδίας στον Νέο Κόσμο, που πριν από 15 μέρες συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με το «Βήμα», μαρτυρίες που εντάχθηκαν στον φάκελο της υπόθεσης αναφέρουν ότι η ψυχολογική κατάσταση της 44χρονης μητέρας είχε επιδεινωθεί λίγα 24ωρα πριν τον δραματικό συμβάν της 19ης Μαρτίου, όταν και πέταξε την τετράχρονη κόρη της από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου και στη συνέχεια έκανε βουτιά θανάτου.

Στη σχετική δικογραφία που ολοκληρώνεται τις επόμενες ώρες, έχει ενταχθεί και βίντεο που απεικονίζει τμήμα της οικογενειακής τραγωδίας. Τις συγκλονιστικές εικόνες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατέγραψε με το κινητό της μια ηλικιωμένη γειτόνισσα της οικογένειας.

Ακόμα ένα στοιχείο που προστίθεται στην τραγική υπόθεση είναι ότι η 44χρονη γυναίκα παρουσίαζε ψυχολογικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες και είχε ζητήσει ιατρική βοήθεια, σύμφωνα με μαρτυρίες που συγκεντρώθηκαν από οικείους της οικογένειας. Μερικές εβδομάδες πριν το θλιβερό συμβάν η 44χρονη φέρεται να είχε την ψευδαίσθηση ότι υπήρξε παρενόχληση ή και αγνώστου μορφής «κακοποίηση» της τετράχρονης κόρης της σε παιδικό σταθμό που πήγαινε σε άλλη περιοχή της Αθήνας. Χωρίς να προκύψει οτιδήποτε σχετικό. Σύμφωνα με άλλες καταθέσεις, η 44χρονη γυναίκα ερμήνευσε ως δείγμα μιας τέτοιου είδους κακής συμπεριφοράς σε βάρος της κόρης της μια ζωγραφιά που είχε κάνει το άτυχο κοριτσάκι.

Μάλιστα ζήτησε την βοήθεια παιδοψυχολόγου που δεν έφθασε σε σαφή συμπεράσματα ότι υπήρχε σχετικό πρόβλημα. Καθώς κι ότι ούτε το σχέδιο της τετράχρονης μπορούσε να είχε τέτοιου είδους ερμηνεία.

Η 44χρονη παρουσίαζε περαιτέρω επιδείνωση και μάλιστα απέφευγε να κινηθεί σε δημόσιους χώρους, όπως τουλάχιστον προκύπτει από μαρτυρίες οικείων της. Κι έτσι 4-5 ημέρες αργότερα προχώρησε στην πράξη να ρίξει από το μπαλκόνι την τετράχρονη κόρη της και να βάλει τέρμα στην ζωή της με τον ίδιο τρόπο. Χωρίς να αφήσει οποιοδήποτε χειρόγραφο ή ηλεκτρονικό μήνυμα ώστε να δίνει μια στοιχειώδη εξήγηση για την επιλογή της.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ