Σε ψυχιατρική κλινική η Μπρίτνεϊ Σπίαρς


Την έχει επηρεάσει η περιπέτεια υγείας του πατέρα της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει εισαχθεί σε μονάδα ψυχικής υγείας ύστερα από ψυχικές διαταραχές, σύμφωνα με το Variety. Η 37χρονη τραγουδίστρια έκανε εισαγωγή την περασμένη εβδομάδα. όπως είχε αποκαλύψει το TMZ, και αναμένεται να παραμείνει για θεραπεία για έναν μήνα.

Η Σπίαρς τον τελευταίο χρόνο περνούσε δύσκολες στιγμές με το πρόβλημα υγείας του πατέρα της. Ο Τζέιμι Σπίαρς υποβλήθηκε πρόσφατα σε μια δεύτερη χειρουργική επέμβαση μετά από πρόβλημα στο παχύ έντερο.

Τον περασμένο Νοέμβριο η τραγουδίστρια είχε «παγώσει» τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας για να φροντίσει τον πατέρα της.Τον Ιανουάριο έγραψε σχετικά στο Instagram: «Πριν από δύο μήνες, ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε και παραλίγο να πεθάνει. Είμαστε όλοι τόσο ευγνώμονες που βγήκε ζωντανός, αλλά έχει ακόμα έναν μακρύ δρόμο μπροστά του. Έπρεπε να πάρω τη δύσκολη απόφαση να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου αυτή τη στιγμή».

Η πρώτη φορά που η Σπίαρς είχε μπει σε ψυχιατρική κλινική ήταν πίσω στο 2007, όταν ξύρισε το κεφάλι της και επιτέθηκε στους παπαράτσι με μία ομπρέλα. Στη συνέχεια εισήχθη στην ψυχιατρική πτέρυγα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Λος Άντζελες.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ