Καρύδα: Εύχομαι τα χειρότερα για τον δολοφόνο του άνδρα μου – «Μουγγός» ο εκτελεστής


Ανακουφισμένη εμφανίστηκε η σύζυγος του δολοφονημένου επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα μετά την σύλληψη του δράστη.

Το γνωστό μοντέλο ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία για την σύλληψη του 31χρονου Βούλγαρου και ευχήθηκε τα χειρότερα για τον άνθρωπο που της στέρησε τον άντρα της και τον πατέρα των παιδιών της.

«Χαίρομαι που τον έπιασαν. Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της. Εύχομαι το χειρότερο γι’ αυτόν τον άνθρωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο σε δηλώσεις που έκανε, αφού έγινε γνωστή η σύλληψη του δολοφόνου.

Όπως μετέδωσε ο ALPHA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο συλληφθείς δεν έχει βγάλει μέχρι στιγμής ούτε μία λέξη από το στόμα του, με τους αστυνομικούς να τον φωνάζουν «μουγγό».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για ένα πολύ σκληρό άνθρωπο για τον οποίο μάλιστα γνωρίζουν ότι είναι εκτελεστής συμβολαίων θανάτου, τόσο ο ίδιος όσο και ο 35χρονος αδελφός του. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που εκτελεί τέτοιο συμβόλαιο.

Ο 31χρονος συλληφθείς φέρεται το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου 2018 που εκτέλεσε τον Γιάννη Μακρή, να μην ήταν μόνος του αλλά να έχει και συνεργό ο οποίος καταζητείται και δεν είναι άλλος από τον 35χρονο αδερφό του.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, εκτιμάται ότι ο 35χρονος βρίσκεται στη Βουλγαρία.

Ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας και ανακρίνεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ το πρωί της Παρασκευής (5/4) θα γίνει η αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Μακρής, γνωστός με το παρατσούκλι ο «Αυστραλός», δολοφονήθηκε μόλις βγήκε από το σπίτι του και επιβιβάστηκε στο μαύρο Smart αυτοκίνητό του. Την ίδια ώρα, τα παιδιά του ήταν στο σπίτι και η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα, γνωστό μοντέλο και πρωταγωνίστρια σε ριάλιτι, βρισκόταν σε επίδειξη μόδας.

Ο δολοφόνος πλησίασε το παράθυρο του συνοδηγού και άρχισε να πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής τον άτυχο άνδρα.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για τη δολοφονία του 46χρονου

Το έγκλημα είχε καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας υψηλής ευκρίνειας με το βίντεο να δείχνει ξεκάθαρα τον δολοφόνο και την ακριβή ώρα εκτέλεσης.

Δείτε βίντεο – ντοκουμέντο από τη δολοφονία του επιχειρηματία:

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ