Το πιο τέλειο γραφείο του πλανήτη βρίσκεται στον παράδεισο της Μπελίζ


Αστροτουρισμός και υποτουρισμός, hyperloop και MICE, luxpedition και ιατρικά trips είναι μόνο μερικά από τα πιο πρόσφατα trends στο κομμάτι του ταξιδιού καθώς και κάποια που αναμένονται στο άμεσο μέλλον. Εσχάτως έρχεται να προστεθεί σε αυτά και ο όρος bleisure, που προκύπτει από συνδυασμό των λέξεων business και leisure και αφορά τον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων που συνηθίζουν να εργάζονται εκτός γραφείου ακόμη και όταν βρίσκονται σε διακοπές.

Στην Μπελίζ, τη χώρα της κεντρικής Αμερικής, στις ακτές της Καραϊβικής -που συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου για το 2019 από το Lonely Planet- έχουν πάρει στα σοβαρά τον όρο.

Η επιτροπή τουρισμού της χώρας σε συνεργασία με το ιδιωτικό νησί Tobacco Caye Paradise τρέχει το πρόγραμμα Belizesure, το οποίο ουσιαστικά αναφέρεται στην παροχή ενός εργασιακού χώρου για περιορισμένο αριθμό ανθρώπων, οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν τα μάλλον κορυφαία γραφεία του πλανήτη, συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση.

Ή πιο ορθά θα εργάζονται εντός πραγματικά παραδεισένιου περιβάλλοντος που περιλαμβάνει εκτός από ένα βολικό γραφείο και wi-fi, γαλαζοπράσινα νερά, λευκόχρυσες αμμουδιές με φοίνικες, εξωτικά φρούτα και τροπικά cocktails καθώς και κάθε άλλο πλεονέκτημα που έρχεται στο μυαλό σου όταν ακούς τη λέξη Καραϊβική.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ