Πώς επηρεάζει το ζώδιό του την ερωτική σχέση μαζί σας;

Μπορεί για όλους τους λόγους του κόσμου, να χαμογελάμε με την αστρολογία αλλά καμιά μας δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτή τη μικρή γνώση… για τα υπέρ και τα κατά ενός υποψήφιου συντρόφου. Όταν ανοίγεται μπροστά μας το μέτωπο μίας σχέσης, οι αστρολογικές θεωρίες είναι περισσότερο δημοφιλείς από οτιδήποτε άλλο.

Ταιριάζουμε; Είμαστε εντελώς ασύμβατοι; Τι πρέπει να ξέρουμε στην περίοδο των πρώτων ραντεβού; Τι τύπο εραστή θα καταλήξουμε να έχουμε στο κρεβάτι μας; Και το κυριότερο σε ποιο σύντροφο θα αφιερώσουμε χρόνο και ενέργεια; Σε έναν που θα νοιάζεται ή σε κάποιον που θα χρειαστεί έξτρα προπόνηση για να ταιριάξει με τις επιθυμίες και τα όνειρά μας;

Κριός 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου
Συμβατός με: Λέοντα, Τοξότη, Ζυγό και κάποιους Κριούς.
Ασύμβατος με: Αιγόκερω, Καρκίνο, κάποιους Κριούς και Ιχθύς.

Δυνατά σημεία: Ο άντρας που έχει πάθος και δυναμική εκφράζει πολύ καλά την αγάπη του. Φυσικό ταλέντο στο να παρακινεί και να ξεσηκώνει βοηθάει πολύ τη σύντροφό του να πραγματοποιήσει τους στόχους της.

Αδύναμα σημεία: Μοναχικός λύκος θέλει να κάνει το δικό του και τις περισσότερες φορές του χρειάζεται προπόνηση στον τομέα της συνεργασίας και της συμβίωσης με τις επιθυμίες του άλλου.

Συμβουλές πριν την έναρξη σχέσης: Απεχθάνεται την ακινησία και εκείνα τα αιώνια ραντεβού που τον καθηλώνουν σε μια καρέκλα. Αν είναι να βγείτε για φαγητό, περπατήστε πριν ή μετά. Ή συνεχίστε για χορό ή έξοδο σε μπαρ.

Κολακεύστε τον και ρωτήστε τον για τη ζωή του. Θα του άρεσε πολύ να τον προκαλέσετε και σε μια σύγχρονη μονομαχία. Είτε είναι μια παρτίδα τάβλι ή βελάκια, θα ενθουσιαστεί με τη διάθεσή σας.
Φροντίστε όμως να επιλέξετε μια δραστηριότητα στην οποία έχει επιδοθεί γιατί δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις. Μπορεί να δοκιμάσει κάτι καινούριο και απροσδόκητο αλλά πρέπει προηγουμένως να έχετε μια ιδέα μέχρι πού θα έφτανε. Δύσκολο, ίσως!

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου
Συμβατός με: Παρθένο, Αιγόκερω, Καρκίνο, Σκορπιό και κάποιους Ταύρους.
Ασύμβατος με: Λέοντα, Υδροχόο, κάποιους Ταύρους και Κριούς.

Δυνατά σημεία: Ένα αγόρι πιστό που μπορείς να εμπιστευθείς. Θα θαυμάσεις πάνω του την ικανότητα να προγραμματίζει και να βάζει και τη σύντροφό του σε ένα αντίστοιχο πλάνο όταν εκείνη μοιάζει να μην τα καταφέρνει να προσγειωθεί στη Γη και την καθημερινότητά της. Η αισθησιακή του φύση τον κάνει όχι μόνο καλό εραστή αλλά και καταπληκτικό μάγειρα.

Αδύναμα σημεία: Ο Ταύρος δεν είναι ευέλικτος ούτε εξοικειώνεται εύκολα συναισθηματικά. Όταν η σύντροφός του πετάει στα σύννεφα και δεν μπορεί να ακολουθήσει τον γήινο σχεδιασμό του, εκείνος δεν μπορεί να προσαρμοστεί.
Θα πρέπει να εκπαιδευτεί κατά κάποιο τρόπο για να ανοιχτεί συναισθηματικά και να μην παίρνει αποφάσεις μόνο από μια θέση αυστηρής λογικής αλλά και αυθορμήτως! Επειδή έτσι του υπαγορεύει η καρδιά του…

Συμβουλές πριν την έναρξη σχέσης: Τον κακομαθαίνουμε. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα αλλά θα πρέπει να φανεί οπωσδήποτε σαν να το είχατε προετοιμάσει καιρό. Ένα μπουκάλι κρασί, ένα εισιτήριο για μια συναυλία που θα του άρεσε θα εκτιμηθούν.

Αν πρόκειται να ακολουθήσετε μια παρέα, φροντίστε να είναι μικρή. Μην παρουσιαστεί τίποτα υπερβολικό στην αρχή. Ένας Ταύρος προτιμά τους χαμηλούς τόνους και τα παραδοσιακά ραντεβού. Σε καμιά περίπτωση δεν τον φέρνουμε προ εκπλήξεων ούτε τον πιέζουμε να δοκιμάσει μια εμπειρία απέναντι στην οποία τον βλέπουμε διστακτικό. Δεν θα πάει καθόλου καλά!

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου
Συμβατοί με: Ζυγό, Υδροχόο, Τοξότη, Κριό και κάποιους Δίδυμους.
Ασύμβατοι με: Παρθένο, Ιχθύες, κάποιους Διδύμους και Ταύρους.

Δυνατά σημεία: Κρατάει το ενδιαφέρον ζωντανό και η ευελιξία του επιτρέπει να ακολουθεί το ρεύμα, όταν η ζωή κρύβει απρόσμενες εξελίξεις. Έχει την ικανότητα να βοηθήσει τη σύντροφό του να προχωρήσει μπροστά σε φάσεις που νιώθει να μπαίνει εκείνη σε τέλμα και να λύνει με εξαιρετική επιτυχία οποιοδήποτε πρόβλημα αναλύοντάς το από όλες τις πλευρές.

Αδύναμα σημεία: Δεν μπορεί να αφεθεί και να διασκεδάσει πάντα γιατί σκέφτεται υπερβολικά και αναλώνεται σε υποθετικά σενάρια. Όταν ξεχνιέται και δεν εκτιμά κάτι όμορφο που συμβαίνει, η σύντροφός του θα ενοχληθεί

Συμβουλές πριν την έναρξη σχέσης: Κρατήστε ζωντανό το ενδιαφέρον του γιατί θα βαρεθεί εύκολα. Κλείστε δραστηριότητες, κάντε ερωτήσεις που θα πυροδοτήσουν συζητήσεις και μικρές αποκαλύψεις για τις ιδέες και τις απόψεις του.

Σκεφτείτε ιστορίες, πιαστείτε από αφορμές που δίνουν οι ταινίες ή και η επικαιρότητα για να μείνετε στον κύκλο επιρροής του. Ακόμα κι αν διαφωνήσει μαζί σας, αρκεί που υπάρχει επικοινωνία. Μην αποφύγετε ακόμα και μια λεκτική σύγκρουση. Είναι στο χέρι σας ένα ντιμπέιτ να μετατραπεί σε ευκαιρία για άγριο φλερτ.

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Συμβατός με: Ιχθύς, Σκορπιό, Ταύρο, Αιγόκερω και κάποιος Καρκίνους.
Ασύμβατος με: Κριό, Ζυγό και κάποιους Καρκίνους.

Δυνατά σημεία: Είναι τρυφερός και θα κάνει ό,τι χρειάζεται για εκείνη που αγαπάει. Ένα υπέροχο καταφύγιο που γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά μια γυναίκα. Στα επιπλέον ατού του, ένας Καρκίνος θα επιτρέψει στη σύντροφό του να μάθει πόσο την εκτιμάει βοηθώντας την να εντοπίσει, να μοιραστεί αλλά και να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά της.

Αδύναμα σημεία: Επειδή είναι ένας άριστος δέκτης συναισθηματικών πληροφοριών, υποφέρει από ψυχολογικές διακυμάνσεις. Απαιτεί κάποιες φορές και η σύντροφός του να επικοινωνεί τα συναισθήματά της με την ίδια ευκολία που τα μεταδίδει εκείνος.
Θα πρέπει να μάθει ότι όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τις ίδιες ευαισθησίες ούτε οι κεραίες τους συντονίζονται στον αισθηματικό τομέα. Καλό είναι να το θυμούνται αυτό για να μην κατηγορήσουν άδικα την αγαπημένη τους.

Συμβουλές πριν την έναρξη σχέσης: Μόλις βγείτε μαζί του, φροντίστε να μπείτε αμέσως στον κόσμο του. Δεν είναι τόσο τι θα είναι αυτή η συνάντησή σας αλλά πώς θα είναι. Μην ξεχάσετε να ντύσετε συναισθηματικά ό,τι αποφασίσετε να κάνετε.

Ενεργοποιήστε τη γλώσσα του σώματος και ρωτήστε, αν περνάει καλά. Μοιραστείτε παιδικές αναμνήσεις και αποφύγετε τις θορυβώδεις παρέες. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να βγείτε ζευγάρια.
Οι υπερβολικές κινήσεις θα τον τρομάξουν αντί να τον εντυπωσιάσουν. Μια λίμο ή ελικόπτερο δεν είναι τίποτα μπροστά σε ένα βαθύ, ζεστό βλέμμα που θα του αφιερώσετε εκφράζοντας την απόλυτη αφοσίωσή σας σε εκείνον.

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου
Συμβατός με: Κριό, Τοξότη, Υδροχόο και κάποιος Λέοντες.
Ασύμβατος με: Σκορπιό, Ταύρο, κάποιους Καρκίνους και Λέοντες.

Δυνατά σημεία: Αγαπησιάρικο ζώδιο θα είναι πάντα γενναιόδωρο και δεν θα βάλει φραγμούς στα συναισθήματά του. Δεν θα τσιγκουνευτεί χρόνο, πόρους ούτε εκδηλώσεις τρυφερότητας. Γνωρίζει πώς να διατηρήσει ευχάριστη μια κατάσταση και βοηθάει τη σύντροφό του να απολαύσει περισσότερο τη ζωή.

Αδύναμα σημεία: Του είναι πολύ δύσκολο να θυμάται τις ανάγκες της συντρόφου του καθώς συνήθως φροντίζει τις δικές του. Μπορεί συμπτωματικά να την θεωρεί και δεδομένη και να απαιτεί να του συμπεριφέρεται κάποια σαν να είναι ο μικρός πρίγκιπας. Αυτό είναι ένα μικρό θέμα μαζί του.

Συμβουλές πριν την έναρξη σχέσης: Κρατήστε ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό κλίμα. Σκεφτείτε δραστηριότητες που θα του βγάλουν γέλιο και ανέμελη διάθεση. Μπορεί να χρειαστεί να μπείτε σε ένα φωτογραφικό θάλαμο και να φωτογραφηθείτε σαν έφηβοι. Δεν φαντάζεστε πόσο θα τον διασκεδάσει.
Ντυθείτε με αυτοπεποίθηση τονίζοντας το σώμα σας. Ενθαρρύνετέ τον να εκφραστεί ελεύθερα. Ο Λέων περνάει ωραία στα πάρτι και απολαμβάνει τις μεγάλες παρέες. Προσέξτε όμως να μην μονοπωλήστε τη συζήτηση μόνο με δικά σας θέματα. Δεν θα του αρέσει καθόλου.

Προτιμά να στρέψετε το ενδιαφέρον σε εκείνον, τη δουλειά του, τις επιθυμίες και τα όνειρά του. Μην σχεδιάσετε μια ήσυχη βραδιά μαζί του – τουλάχιστον στα πρώτα ραντεβού. Αποφύγετε οτιδήποτε τυπικό ή υπερβολικά επίσημο που θα νιώσει να τον πνίγει.

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Συμβατός με: Αιγόκερω, Ταύρο, Ιχθύς, Σκορπιό και κάποιους άλλους Παρθένους.
Ασύμβατος με: Δίδυμο, Τοξότη, κάποιους Λέοντες και Παρθένους.

Δυνατά σημεία: Μια χαρά παιδί θα κάνει ό,τι πρέπει για να φροντίσει και να ευχαριστήσει τη σύντροφό του. Συντονίζεται αμέσως με τις επιθυμίες και την κάνει να αισθάνεται ξεχωριστή. Τον εμπιστεύεσαι σε γενικό επίπεδο και οι αποφάσεις του είναι πάντα λογικές.

Αδύναμα σημεία: Τελειομανής και πολλές φορές απαιτητικός σε μη ρεαλιστικό επίπεδο. Θα πρέπει να εκπαιδευτεί ποια μάχη θα δώσει και κάποιες μικρές συγκρούσεις να τις αφήνει να περάσουν έτσι. Τέλος, έχει πρόβλημα να μοιράζεται την ευθύνη με κάποιον επειδή του αρέσει να έχει εκείνος το πάνω χέρι.

Συμβουλές πριν την έναρξη σχέσης: Στο πρώτο ραντεβού εκτιμά την καλή εμφάνιση, ένα ιδιαίτερο άρωμα, την επιμέλεια! Αν υπάρχουν σχεδιασμένες λεπτομέρειες από πριν, θα αξιολογήσει θετικά όχι μόνο το περιεχόμενο αλλά και την πρόθεση.

Θα χαμογελάσει αν ακούσει ένα τραγούδι που έχει αποκαλύψει ότι είναι το αγαπημένο. Αν υπάρχει παρέα, καλό είναι να είναι μικρή και να την έχει επιλέξει εκείνος. Η αργοπορία δεν του αρέσει. Ούτε και η πολλή φασαρία ή μια βιαστική κίνηση. Δεν είναι ότι δεν θέλει να διασκεδάσει ή να μην περάσει καλά αλλά θέλει να χτίσει σταδιακά μία σχέση.

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
Συμβατός με: Υδροχόο, Διδύμους, Κριό και κάποιους Ζυγούς.
Ασύμβατος με: Καρκίνο, Αιγόκερω, κάποιους Παρθένους και Ζυγούς.

Δυνατά σημεία: Εκπροσωπεί τη συντροφικότητα και είναι άριστος στη συνεργασία, την ομαδική δουλειά, τη διαπραγμάτευση αλλά και τον συμβιβασμό. Γενναιόδωρος εραστής μπορεί να διδάξει πολλά στη σύντροφο του για την εντιμότητα σε μια σχέση.

Αδύναμα σημεία: Κρατάει κρυφά τα συναισθήματά του, γιατί συνήθως δεν θέλει να ταράξει τα νερά αφαιρώντας από τη σύντροφό του τη δυνατότητα να κατανοήσει τι μπορεί να τον ενοχλεί.
Με αυτό τον τρόπο, ο Ζυγός συσσωρεύει ό,τι τον δυσαρεστεί ρισκάροντας το μέλλον μιας σχέσης. Ο τύπος αυτός θα πρέπει να μάθει να εξωτερικεύει τα αισθήματά του και να αφήσει κατά μέρος την αμυντική στάση της παθητικότητας προκειμένου να μπει πιο ουσιαστικά σε αυτό που λέμε ερωτικός δεσμός.

Συμβουλές πριν την έναρξη σχέσης: Η ευγένεια μετράει καθώς και οι καλοί τρόποι. Στο πρώτο ραντεβού βγείτε έχοντας ντυθεί καλά και προετοιμαστείτε για μια άψογη κοινωνική εκδήλωση. Ένα πάρτι ή η έξοδος για ομαδική δραστηριότητα με εκλεκτή παρέα θα τον ενθουσιάσει.

Στα θετικά το αναβαθμισμένο αισθητικά περιβάλλον, οι φιλοφρονήσεις και η απουσία οποιασδήποτε αντιπαράθεσης. Ο Ζυγός δεν θα ερωτευτεί τη γυναίκα που θα έχει τσακωθεί πρώτα μαζί της. Μπορεί αυτή η ένταση να κάνει θαύματα με έναν Κριό, Δίδυμο ή Σκορπιό αλλά ο Ζυγός επιδιώκει την αρμονία.
Ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε μαζί του, κάντε το ευγενικά και διακριτικά περάστε σε άλλα ανώδυνα θέματα όπως οι ταινίες, τα βιβλία, τα ταξίδια ή η μουσική. Καθώς η σχέση θα προχωράει, θα μάθετε και εσείς να διαπραγματεύεστε τις επιθυμίες σας.

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου
Συμβατός με: Καρκίνο, Ιχθύς, Παρθένο, Ταύρο και κάποιους Σκορπιούς
Ασύμβατος με: Λέοντα, Υδροχόο, κάποιους Ζυγούς και Σκορπιούς.

Δυνατά σημεία: Ο Σκορπιός είναι ο σέξι της υπόθεσης, ο καταπληκτικός εραστής που θα κάνει τη σύντροφό του να νιώσει αμέσως επιθυμητή. Πιστεύει στην έντονη συναισθηματική ένωση και δεν διστάζει να δουλέψει για να βελτιώσει τη δυναμική μιας σχέσης.

Αδύναμα σημεία: Ενώ ο Σκορπιός μπορεί να βγάζει όλα τα συναισθήματα από κάποιον, ο ίδιος παραμένει ένα κλειστό βιβλίο. Η σύντροφός του θα χρειαστεί να αφιερώσει χρόνο για να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια.

Συμβουλές πριν την έναρξη σχέσης: Δεν φοράτε ποτέ κάτι που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα απορρίπτατε. Μένετε ρεαλίστριες και φροντίζετε η εμφάνισή σας να είναι αυθεντική. Μην κουτσομπολέψετε γιατί ο Σκορπιός θα πλήξει θανάσιμα αλλά και θα νιώσει καχύποπτα για τις αληθινές σας προθέσεις.

Ρωτήστε τον πράγματα που θα δείξουν ότι θέλετε πραγματικά να τον γνωρίσετε και μην διστάσετε να μοιραστείτε μια πολύ δική σας στιγμή από τη ζωή σας. Αν προσθέσετε και λίγο μυστήριο για να τον κρατήσετε μέσα στην ίντριγκα, ακόμα καλύτερα.

Ξυπνάει το DNA του ντετέκτιβ που διαθέτει γι’ αυτό φροντίστε να τον τροφοδοτήσετε με αρκετές πληροφορίες, ώστε να συνεχίσει να ενδιαφέρεται να συμπληρώσει το παζλ με εσάς. Τέλος δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματος. Διατηρήστε την επαφή με το βλέμμα σας, μην σταυρώνετε τα χέρια σας ούτε να δείξετε εχθρική στάση.

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Συμβατός με: Κριό, Λέοντα, Υδροχόο, Διδύμους και κάποιους Τοξότες
Ασύμβατος με: Παρθένο, Ιχθύς, κάποιους Σκορπιούς και Τοξότες.

Δυνατά σημεία: Η ικανότητά του να μεταδίδει τον ενθουσιασμό του και να βοηθά τη σύντροφό του να ανοίξει τους ορίζοντές της. Εύκολα προσαρμόσιμος τα πάει τέλεια με ανθρώπους από άλλες χώρες. Τέλος έχει μεγάλη ευκολία να εκφράσει το πάθος του σωματικά αλλά και συναισθηματικά.

Αδύναμα σημεία: Λάτρης της περιπέτειας και του φλερτ, ένας Τοξότης εύκολα παρεξηγείται και κάνει τις συντρόφους του να μην αισθάνονται άνετα. Μπορεί να μην είναι άπιστος αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι ο άλλος δεν είναι τόσο ανεξάρτητος και χρειάζεται πού και πού επιβεβαίωση. Από την άλλη πλευρά και οι σύντροφοι ενός Τοξότη πρέπει να μάθουν να σέβονται τον χώρο του και την ανάγκη του για ελευθερία.

Συμβουλές πριν την έναρξη σχέσης: Τα πρώτα ραντεβού πρέπει να είναι ασυνήθιστα. Και οπωσδήποτε να ανεβάσουν λίγο την αδρεναλίνη σας. Ίσως κάποια αθλητική δραστηριότητα, έξοδος για χορό ή έστω απόδραση για πεζοπορία θα ήταν ιδανικά. Αν είναι και εμπειρία που δεν έχει δοκιμάσει μέχρι τότε, ακόμα καλύτερα.

Αν συνδυαστεί αυτή η εμπειρία με επαφή με άλλες κουλτούρες, θα έχετε φτάσει στην τελειότητα. Ξεκουραστείτε και κοιμηθείτε καλά πριν για να μπορέσετε να αντέξετε. Στις ομαδικές δραστηριότητες ο Τοξότης είναι πάντα μέσα.

Μην ξεχάσετε ότι του αρέσει να δίνει μικρές διαλέξεις για όλα όσα μπορεί να μεταδώσει στους άλλους. Μην τον διακόψετε απότομα και του παγώσετε τη διάθεση να μοιραστεί μαζί σας το πάθος του – ακόμα κι αν είναι ένα σπορ που βαριέστε να μάθετε τις λεπτομέρειές του. Τέλος, να είστε ευθύς και να αποφύγετε να κρυφτείτε πίσω από το δάκτυλό σας.

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου
Συμβατός με: Ταύρο, Παρθένο, Καρκίνο και κάποιους Αιγόκερους.
Ασύμβατος με: Κριό, Ζυγό, κάποιους Τοξότες και Αιγόκερους.

Δυνατά σημεία: Ένας σύντροφος στον οποίον μπορείς να βασιστείς γιατί είναι πιστός και συγκεντρωμένος στη μακροχρόνια δέσμευση που έχει αναλάβει. Μπορεί να του χρειάζεται λίγο διάστημα παραπάνω για να ανοίξει την καρδιά του αλλά μόλις το κάνει, θα αγαπήσει βαθιά.
Ο Αιγόκερως δουλεύει σκληρά και κάνει σχέδια για το μέλλον. Με την ίδια φροντίδα που θέλει να είναι ο καλύτερος σε όλους τους τομείς, επιμελείται κει εκείνον του σεξ και των αντίστοιχων δεξιοτήτων του στο κρεβάτι.

Αδύναμα σημεία: Η συγκέντρωσή του στους στόχους του απομονώνει τη σύντροφό του και από τη στιγμή που εργάζεται πάντα τόσο σκληρά, η σύντροφός του θα πρέπει να του υπενθυμίζει ότι χρειάζεται να βρίσκει χρόνο και για εκείνην. Ανελαστικός και απρόθυμος να μοιραστεί ευθύνες, στις οποίες δεν θα μπορεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο.

Συμβουλές πριν την έναρξη σχέσης: Να είστε πάντα στην ώρα σας και να μην ξεχάσετε να έχετε σχεδιάσει το ραντεβού σας. Είναι προτιμότερο να τον έχετε προηγουμένως ρωτήσει τι θα ήθελε να κάνει και να τον αφήσετε να πάρει τον έλεγχο. Η επιλογή θα είναι υπέρ της ποιότητας και όχι της ποσότητας.
Είτε είναι φαγητό, μουσική ή και μια ξενάγηση, θα πρέπει να είναι η καλύτερη στο είδος της. Αποφύγετε τις μεγάλες παρέες στο πρώτο ραντεβού και τις εκπλήξεις. Ένας Αιγόκερως είναι άριστος ηγέτης οπότε αφήστε πάνω του να αναλάβει εκείνος τις λεπτομέρειες.

Μην περιμένετε να είναι υπερβολικά ανοιχτός στην αρχή επειδή πάντα πρέπει κάποιος να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Θα αγαπήσει βαθιά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποκαλύψει και στην πρώτη μισή ώρα τα εσώψυχά του.

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
Συμβατός με: Ζυγό, Δίδυμους, Κριό, Λέοντα και κάποιους Υδροχόους.
Ασύμβατος με: Ταύρο, Σκορπιό, κάποιους Αιγόκερους και Υδροχόους.

Δυνατά σημεία: Η πίστη, η δικαιοσύνη και η ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Λύνει άριστα όποια προβλήματα προκύπτουν και κάνει ό,τι χρειαστεί για να ευχαριστήσει τη σύντροφό του. Έχει εξαιρετικές κοινωνικές δεξιότητες και είναι όχι μόνο καλός φίλος αλλά και καταπληκτικός μεσολαβητής προκειμένου η αγαπημένη του να αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο φίλων.

Αδύναμα σημεία: Η αποστασιοποίησή του. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζεται αλλά έχει την τάση να τα αναλύει όλα με τη λογική και να αποφεύγει συναισθηματικούς διαλόγους. Πρέπει να μάθει να νιώθει ευγνωμοσύνη και να εκφράζει τα αισθήματά του για να συνδεθεί ουσιαστικά.

Συμβουλές πριν την έναρξη σχέσης: Επιστράτευση της καινοτομίας. Μικρές εκπλήξεις και κάποιες ιδέες για ραντεβού που δεν ακολουθούν την πεπατημένη. Ίσως ένα αντισυμβατικό αξεσουάρ στην πρώτη συνάντηση θα τονίσει ότι δεν είστε τόσο παραδοσιακός τύπος γυναίκας.
Ή αρκεί η επιλογή ενός θέματος για συζήτηση που θα ταράξει – ευχάριστα – τα νερά. Θα του άρεσε να μιλήσει για τα γούστα του στη μουσική, τις ταινίες και τα βιβλία. Σίγουρα κάτι θα μάθετε κι εσείς. Στις ομαδικές δραστηριότητες θα είναι μέσα. Τέλος μην βιαστείτε ούτε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα για εκείνον, ούτε να του ανακοινώσετε τα σχέδιά σας ή να μπείτε σε προσωπικά θέματα από την αρχή. Ένας Υδροχόος χρειάζεται τον χώρο του και κυρίως να συνδεθεί πρώτα σε ένα πνευματικό επίπεδο.

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Συμβατός με: Καρκίνο, Σκορπιό, Λέοντα, Παρθένο και κάποιους Ιχθύς.
Ασύμβατος με: Δίδυμους, Τοξότη, κάποιους Υδροχόους, κάποιους Ιχθύς.

Δυνατά σημεία: Η αγάπη, το ένστικτο και η ικανότητα να συνάπτουν ένα είδος πνευματικής ένωσης μέσα στις ερωτικές σχέσεις τους. Η αγάπη τους είναι αγνή χωρίς ανταλλάγματα. Απλώς θέλουν να αγαπάνε και να αγαπιούνται. Μπορούν να βοηθήσουν τη σύντροφό τους να απολαύσει μια γαλήνια σχεδόν σχέση μαθαίνοντάς της να εμπιστεύεται το σύμπαν που τους έφερε κοντά.

Αδύναμα σημεία: Μπορεί να είναι γεμάτοι αγάπη και γλυκύτητα αλλά τους λείπει η δράση. Η σύντροφός τους μπορεί και να ενοχλείται επειδή πολλές φορές νιώθει ότι δεν εκτιμάται ή ότι αποτελεί μόνο κομμάτι ενός μακροπρόθεσμου οράματος. Οι Ιχθύες θα πρέπει να κάνουν πράξη τις καλές τους προθέσεις και να δείξουν την αγάπη και τη δέσμευσή τους στις συντρόφους τους μοιραζόμενοι όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

Συμβουλές πριν την έναρξη σχέσης: Είναι απαραίτητη η δημιουργικότητα. Καλλιτεχνικές φύσεις θα εκτιμήσουν τη μουσική υπόκρουση σε ένα πρώτο ραντεβού. Έξοδος σε μια συναυλία ή απλώς επιλογή του κατάλληλου σάουντρακ στο σπίτι, θα μετρήσουν πολύ.

Μια μικρή απόδραση στη φύση είναι επίσης κάτι που θα τους κάνει να λάμψουν. Αποφύγετε μεγάλες παρέες ή πολύπλοκα σχέδια και προετοιμασίες. Τους αρέσει ο αυθορμητισμός, η πορεία με το ρεύμα αλλά και η δυνατότητα της ευελιξίας.

Μπορεί και να μην έρθουν στην ώρα τους. Μην ενοχληθείτε – έτσι είναι. Τέλος μην είστε αόριστες για το πώς αισθάνεστε. Αν περνάτε καλά, πείτε το για να μην έχουν δεύτερες σκέψεις και βουτήξουν σε σενάρια.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ