ΝΔ για τραπεζικό απόρρητο : Στα fake news το Μαξίμου έχει γίνει πια πρωταθλητής


Σκληρή απάντηση της ΝΔ στο Μαξίμου για το θέμα τη άρσης του τραπεζικού απορρήτου των βουλευτών που ελέγχονται για το πόθεν έσχες τους.

Στην ανακοίνωση η ΝΔ κατηγορεί το Μαξίμου έχει γίνει πρωταθλητής στα fake news και προειδοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ να μην τρέφει αυταπάτες γιατί “ ο έλεγχος θα γίνει από την επόμενη βουλή και θα είναι εξονυχιστικός”. Μαξίμου κατά ΝΔ: Δεν θέλει έλεγχο στις τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές των…

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφέρει τα εξής: «Στα fake news το Μαξίμου έχει γίνει πια πρωταθλητής. Αυτό απέδειξε η απύθμενης θρασύτητας ανακοίνωση της κυβέρνησης που εγκαλεί τη Νέα Δημοκρατία ότι δήθεν καταψήφισε την χορήγηση της δυνατότητας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής να άρει το τραπεζικό απόρρητο βουλευτών που ελέγχονται για τα πόθεν έσχες τους.

Το Μαξίμου λέει εν γνώσει του ψέματα και επιχειρεί να παραπλανήσει τους πολίτες. Όσα, υποτίθεται ότι νομοθετήθηκαν χθες, είναι νόμος του κράτους ήδη από το 2014 επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας. Και το μόνο κόμμα που καταψήφισε τότε τη ρύθμιση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ! Δεν είναι όμως μόνο αυτό: Η χθεσινή, πολιτικά υστερόβουλη τροπολογία θεσπίζει μια νέα διαδικασία που επί της ουσίας παγώνει τον ουσιαστικό έλεγχο των Πόθεν Έσχες μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, δηλ. μέχρι την τυπική λήξη της θητείας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ας μην τρέφουν, όμως, αυταπάτες: ο έλεγχος θα γίνει από την επόμενη βουλή και θα είναι εξονυχιστικός».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ