7 μικρές προσθήκες που θα κάνουν το σπίτι σου πιο boho


Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο cozy από τα πλεκτά πουλόβερ, τη μυρωδιά του latte και τη boho αισθητική σε ένα χώρο. Επειδή ο καιρός ανοίγει και τα πουλόβερ και ο latte θα πάρουν μια αναβολή, ορίστε κάποιες αλλαγές που μπορείς να κάνεις στο χώρο σου για να γίνει πιο boho.

Στοιχεία από ινδοκάλαμο

Το ινδοκάλαμο είναι βασικό υλικό της bohemian διακόσμησης. Είναι οργανικό, με φυσική δομή και απαλούς τόνους. Μπορείς να το επιλέξεις για το φωτισμό σου ή με άλλους τρόπους στο χώρο της κουζίνας.

Τέχνη με κάκτους

Όπως έχεις καταλάβει, οι κάκτοι είναι thing αυτή την περίοδο. Εσύ μπορείς να φανείς έξυπνη και να χαρείς το vibe που προσδίδουν σε ένα χώρο, χωρίς τον πόνο.

 

Κρεμαστή καρέκλα

Οι κρεμαστές καρέκλες ταιριάζουν απόλυτα με την care-free διάθεση των bohemians. Επίλεξε μια δύο από ινδοκάλαμο για κάποια cozy γωνία στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σου.

Πλεκτή διακόσμηση στον τοίχο

Κάθε boho χώρος χρειάζεται κάτι τέτοιο. Μικρό ή μεγάλο, με χρώματα ή ουδέτερο, δεν έχει σημασία. Σκέψου το σαν μακραμέ κόσμημα για το σπίτι. Μπορείς να το εντάξεις πάνω από το κρεβάτι σου ή στο χολ.

Διακοσμητικά μαξιλάρια δαπέδου

Κάνε το σπίτι σου πιο boho εντάσσοντας μερικές θέσεις για χαλάρωμα στο πάτωμα. Διάλεξε μαξιλάρες, πουφ ή και bean bags. Μπορείς να εναλλάξεις τις υφές από δέρμα έως και πλεκτά. Αυτή η προσθήκη θα κάνει το χώρο σου cozy χωρίς να φαίνεται σαν να χρειάζεται declutter.

Ριχτάρια με moroccan αισθητική

Τα μαροκινά μοτίβο και prints είναι ένα από τα βασικά στοιχεία ενός boho χώρο. Βρες ριχτάρια με τέτοια μοτίβο για το κρεβάτι ή το σαλόνι σου και συνδύασε τα με αντίστοιχα μαξιλάρια ή άλλο ένα item στο χώρο με το ίδιο στυλ. Για παράδειγμα, το ριχτάρι σου μπορεί να έχει το ίδιο prin με ένα από τα μαξιλάρια δαπέδου σου.

Boho ταπετσαρία

Αναβάθμισε το χώρο σου με μια floral ταπετσαρία. Αν πάλι το floral δεν είναι το αγαπημένο σου, μπορείς να κλέψεις με κάτι που να το πηγαίνει σε ένα άλλο level ακόμα και χρωματικά.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ