Μαρία Μπεκατώρου: «Πολλές φορές σκέφτομαι τι θα κάνω αν μεγαλώσω πολύ και είμαι χάλια»


Είναι από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν μας κρατά συντροφιά και μέσα από το σόου μεταμφιέσεων του Ant1 YFSF και μέσα από το καθημερινό τηλεπαιχνίδι Still Standing.

Η Μαρία Μπεκατώρου μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε την πιο ξεχωριστή στιγμή της αλλά και αν θα έκανε κάποια αισθητική παρέμβαση.

Ξεχωρίζεις κάποια στιγμή;

«Το 2013, όταν υπέγραψα αποκλειστικό συμβόλαιο στον ΑΝΤ1, ήταν μια μαγική στιγμή για την καριέρα μου, ένας σταθμός για τη ζωή μου. Τα προηγούμενα χρόνια παρέμενα στο Τηλεάστυ και παράλληλα έκανα κάποιες δουλειές σε άλλα κανάλια, δηλαδή το «Just the Two of Us», το «MasterChef Junior» και το πρώτο «Your Face Sounds Familiar». Όταν πια υπέγραψα συμβόλαιο, όλα έγιναν πιο επίσημα και αυτό μου έδωσε φτερά»

Θα τολμούσες ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή σου;
«Ούτε καν. Φοβάμαι πάρα πολύ. Πιστεύω ότι αν κάποια άλλη είχε τη δική μου μύτη, μπορεί να την άλλαζε. Εγώ όμως δεν θέλω. Πολλές φορές σκέφτομαι τι θα κάνω αν μεγαλώσω πολύ και είμαι χάλια. Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να καταφύγω στο lifting, γιατί μέχρι τότε θα έχουν ανακαλυφθεί άλλες μέθοδοι –ένα χάπι ή ένα θαυματουργό νερό– που θα κάνουν όλη τη δουλειά αναίμακτα», δήλωσε η ίδια στο περιοδικό Celebrity.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ