Γιαννίτσης σε Ανδρουλάκη: «Πιστεύω ότι θα ανταποκριθείτε άλλη μια φορά στις κοινωνικές προσδοκίες»


Ο Τάσος Γιαννίτσης έλαβε τη δεύτερη θέση στην τελευταία ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Με μια σύντομη επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο μέχρι σήμερα υποψήφιος ΠτΔ Τάσος Γιαννίτσης ευχαρίστησε τον Νίκο Ανδρουλάκη για την υποστήριξη που παρείχε το κόμμα στο πρόσωπο του κατά τη διαδικασία εκλογής ΠτΔ.

Στην επιστολή του, ο Τάσος Γιαννίτσης τονίζει μεταξύ άλλων ότι “η χώρα περνάει σε ένα νέο δύσκολο εσωτερικό και διεθνές σκηνικό, που θα απαιτήσει επικέντρωση στην αντιμετώπιση των μεγάλων συλλογικών ανησυχιών και αβεβαιοτήτων. Πιστεύω ότι εσείς, το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του, θα ανταποκριθείτε άλλη μια φορά στις κοινωνικές προσδοκίες για εμπιστοσύνη, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία”.

Ο Τάσος Γιαννίτσης τελικά έλαβε 34 ψήφους και τη δεύτερη θέση στην τελευταία ψηφοφορία, μετά την απόφαση της Νέας Αριστεράς να απέχει, απόφαση η οποία οδήγησε τελικά τη Λούκα Κατσέλη στην τρίτη θέση.

Ολόκληρη η επιστολή Γιαννίτση προς τον Νίκο Ανδρουλάκη έχει ως εξής:

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξης νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, θέλω να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα, όπως και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη που στήριξαν την πρόταση να είμαι υποψήφιος για την εξαιρετικά τιμητική αυτή θέση.

Η χώρα περνάει σε ένα νέο δύσκολο εσωτερικό και διεθνές σκηνικό, που θα απαιτήσει επικέντρωση στην αντιμετώπιση των μεγάλων συλλογικών ανησυχιών και αβεβαιοτήτων.

Πιστεύω ότι εσείς, το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του, θα ανταποκριθείτε άλλη μια φορά στις κοινωνικές προσδοκίες για εμπιστοσύνη, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και σας εύχομαι ολόθερμα καλή επιτυχία στην αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων και στο έργο σας.Από πλευράς μου, όπως σταθερά μέχρι τώρα, θα εξακολουθήσω να λειτουργώ με τον τρόπο που ακολούθησα στη διαδρομή μου μέχρι τώρα.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση Τάσος Γιαννίτσης


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ