Ο Ντάνιελ Κρεγκ αντέδρασε στην απόφαση των παραγωγών των ταινιών «James Bond» να παραχωρήσουν τα δικαιώματα του franchise στην Amazon.
Ο Ντάνιελ Κρεγκ σχολίασε την ιστορική αλλαγή στο franchise του «James Bond» καθώς τον δημιουργικό έλεγχο των ταινιών αναλαμβάνει η Amazon, όπως αποκαλύφθηκε με δημοσίευμα του Guardian.
Ο 56χρονος, ο οποίος υποδήθηκε τον πράκτορα 007 σε πέντε ταινίες ,μίλησε για τους παραγωγούς Μάικλ Τζ. Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπρόκολι και τη σύσταση μίας κοινοπραξίας για τα πνευματικά δικαιώματα του Τζέιμς Μποντ.
«Ο σεβασμός, ο θαυμασμός και η αγάπη μου για τη Μπάρμπαρα και τον Μάικλ παραμένουν σταθεροί και αμείωτοι», είπε στο Variety ο διάσημος ηθοποιός.
«Εύχομαι στον Μάικλ μια μακρά, ξεκούραστη συνταξιοδότηση και ό,τι εγχειρήματα κάνει η Μπάρμπαρα, ξέρω ότι θα είναι θεαματικά και ελπίζω να είμαι μέρος τους», συνέχισε ο ίδιος.
Η οικογένεια Μπρόκολι ελέγχει το franchise ταινιών Τζέιμς Μποντ από το 1962. Η Μπρόκολι και ο Γουίλσον αιφνιδίασαν το Χόλιγουντ αυτή την εβδομάδα όταν ανακοίνωσαν ότι θα αποχωρούσαν από τα γυρίσματα των ταινιών.
«Νιώθω ότι είναι καιρός να επικεντρωθώ σε άλλα έργα μου», είπε η Μπρόκολι, 64 ετών, η οποία, μαζί με τον αδερφό της Γουίλσον, ανέλαβε από τον πατέρα τους, Άλμπερτ «Κάμπι» Μπρόκολι, το 1995.
Ενώ τα αδέρφια θα παραμείνουν συνιδιοκτήτες, η Amazon είναι πλέον υπεύθυνη για τις δημιουργικές αποφάσεις για την επωνυμία.

