Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: “Ερυθρόλευκο” πάρτι στο Αγρίνιο. Παράταση… τίτλου για ΠΑΟΚ


Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από το Αγρίνιο, συντρίβοντας τον Παναιτωλικό με 5-0 για την 27η αγωνιστική της Superleague. Πέντε διαφορετικούς σκόρερ είχαν οι “ερυθρόλευκοι”, οι οποίοι δεν άφησαν τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει από σήμερα (7/4) το πρωτάθλημα.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του με πεντάρα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έπιασε εξαιρετική απόδοση στο Αγρίνιο και διέλυσε τον Παναιτωλικό με 5-0, για την 27η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πέντε διαφορετικούς σκόρερ και τον Φορτούνη να «μαγεύει» στον αγωνιστικό χώρο. Ο Γιώργος Μασούρας άνοιξε το σκορ και τον ακολούθησαν οι Χασάν (50’), Γκιγέρμε (61’), Μαντί Καμαρά (70’) και Ομάρ Ελαμπντελαουί (78’).

Η νίκη του Ολυμπιακού έδωσε παράταση στη στέψη του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία την επόμενη αγωνιστική να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου.Ο αγώνας

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και τον Παναιτωλικό να είναι αυτός που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Αμαράλ χόρεψε τον Ομάρ κι έκανε το γύρισμα, με τον Μάζουρεκ να κάνει την προβολή και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Μάζουρεκ, το πραγματοποίησε ο Μασούρας στο 9′. Ο Ποντένσε σέντραρε, ο Χασάν τροφοδότησε με το κεφάλι τον Μασούρα που σε ανυπεράσπιστη εστία άνοιξε το σκορ με δύο προσπάθειες.

Οι Πειραιώτες είχαν τον αποόλυτο έλεγχο του αγώνα και προσπάθησαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους πριν το ημίχρονο, δίχως να τα καταφέρουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Στο 50′ οι Ποντένσε, Φορτούνης και Χασάν έκρυψαν την μπάλα, με τον τελευταίο να πλασάρει ιδανικά για το 2-0.

Στο 61′ ο Φορτούνης «χόρεψε» για ακόμα μία φορά τους παίκτες του Παναιτωλικού κι έκανε συστημένη σέντρα για το κεφάλι του Γκιγέρμε, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει με κεφαλιά το 0-3.

Οι Πειραιώτες δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι. Στο 70′ ο Καμαρά έκανε από κοντά το 0-4, ενώ στο 78′ ο Ομάρ διαμόρφωσε το τελικό 0-5 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Τα τελευταία λεπτά (μετά το 0-5) ήταν εντελώς διαδικαστικού χαρακτήρα και οι παίκτες περίμεναν απλώς το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Λιάβας, Μαλής, Τσοκάνης (38′ λ. τρ. Μαρινάκης), Αμαράλ, Τσιγγάρας, Μάρκος Πάουλο, Λουσέρο (53′ Μπαΐροβιτς), Μανά, Ντίας (69′ Ντουάρτε), Μάζουρεκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (66′ Καμαρά), Γκιλιέρμε, Φορτούνης, Μασούρας (60′ Ζιλ Ντίας), Ποντένσε, Χασάν (71′ Σολδάνο).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ