ΠΑΟΚ – Λαμία: Έτοιμος για… φιέστα. Στη Λάρισα “σφραγίζει” τον τίτλο


Ο ΠΑΟΚ πήρε μία ακόμη νίκη στη Superleague και βρίσκεται πια μία μόνο νίκη μακριά από τον πρώτο τίτλο του πρωταθλητή μετά από 34 χρόνια. Πέδρο Ενρίκε και Σάκχοφ “καθάρισαν” και τη Λαμία για την ομάδα του Λουτσέσκου.

Σε μία κατάμεστη Τούμπα, ο ΠΑΟΚ κατέβαλε και την «σκληροτράχηλη» Λαμία στην 27η αγωνιστική της Superleague με 3-0 και πλέον ετοιμάζεται για… φιέστα πρωταθλήματος την επόμενη αγωνιστική στη Λάρισα.

Ο Πέδρο Ενρίκε στο 34′ άνοιξε το σκορ με σουτ στην κλειστή γωνία του Σαράνοφ, για να αναλάβει να τελειώσει το ματς ο Μπίσεσβαρ στο τέλος, με ασίστ στον Σάκχοφ στο 78′ και δική του γκολάρα στο 83′. «Φωνάζει» για μη τήρηση του fair play στο πρώτο γκολ η Λαμία.Το παιχνίδι

Η Λαμία ξεκίνησε επιθετικά το ματς και «πίεσε» ψηλά τον ΠΑΟΚ, δημιουργώντας του προβλήματα στην ανάπτυξη. Βγάζοντας μάλιστα αρκετούς παίκτες στην επίθεση, έχασε και την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς, με τον Πασχαλάκη να αποκρούει με δυσκολία την κεφαλιά του Μπαράλες μόλις στο 3′.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμούς και ο Βαρέλα στο 18′ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων στο 18′, για να ανοίξει τελικά το σκορ στο 33′ με τον Πέδρο Ενρίκε.

Ο Βραζιλιάνος πήρε τη μπάλα από το Μάτος, μπήκε μέσα στην περιοχή και με εξαιρετικό σουτ με εξωτερικό φάλτσο, αιφνιδίασε τον Σαράνοφ σκοράροντας στην κλειστή του γωνία για το 1-0.

Το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αφού ο ίδιος ο σκόρερ στο 41′, αλλά και ο Άκπομ στο 44′ δεν κατάφεραν να νικήσουν ξανά τον τερματοφύλακα της Λαμίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ, με τον ΠΑΟΚ να χάνει τεράστια ευκαιρία με τους Σάκχοφ και Άκπομ στο 55′, για να «απαντήσουν» οι φιλοξενούμενοι με τη… φάση του αγώνα. Μετά από κόρνερ στο 57′, ο Μπαράλες έκανε την πρώτη κεφαλιά και ο Ασούμπρε τη δεύτερη για να διώξει με υπερένταση πάνω στη γραμμή ο Βιεϊρίνια, σώζοντας την ομάδα του από βέβαιη ισοφάριση.

Περισσότερα σε λίγο…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ