Πηνελόπη Πλάκα: «Υπήρχαν δουλειές στις οποίες δεν συμμετείχα και δεν το μετάνιωσα»


Η επιτυχία της σειράς «Πέτα τη φριτέζα» αγχώνει την Πηνελόπη Πλάκα.

Η ηθοποιός πιστεύει πώς όταν μια σειρά πηγαίνει καλά, ανεβαίνουν και οι μετοχές των ηθοποιών.

Πώς θα καταλήξει ο ανταγωνισμός με τη Μαριέττα για τον Κίμωνα;

«Δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Ζηλεύει μεν, αλλά ζηλεύει τον Κίμωνα, δεν έχει μπει στη διαδικασία να ζηλέψει τη Μαριέττα. Διαφορετικά, δεν θα έμενε στο σπίτι της»

Αυτό που καθιστά τον Κίμωνα τόσο γοητευτικό είναι το ότι παραμένει φτασμένος στη δουλειά του;

«Επειδή έχει και αυτή στόχους πολύ υψηλούς και αγαπάει πολύ τη μαγειρική, θεωρώ ότι βλέπει σε αυτόν εκείνο που θα ήθελε και η ίδια να γίνει»

Η δική σας σχέση με τη μαγειρική;

«Ή καλύτερη! Μαγειρεύω συχνά έως και καθημερινά. Μου αρέσει να δοκιμάζω νέες γεύσεις και νέα πράγματα και είμαι πολύ χαρούμενη με αυτό που συμβαίνει στο σίριαλ. Παίρνω ιδέες και όταν γυρίζω σπίτι λέω «σήμερα θα φτιάξω αυτό που είδα στη σειρά!».

Έχετε άγχος όταν συμμετέχετε σε μια σειρά να πάει καλά;

«Φυσικά, γιατί από αυτή τη δουλειά ζούμε και όταν είναι όλοι χαρούμενοι, θα είσαι και συ χαρούμενος. Αν πάει κάτι καλά, ανεβαίνουν και οι δικές σου μετοχές. Αντίθετα, αν το κοινό δεν αγκαλιάσει την προσπάθεια, η μιζέρια περνάει και στο συνεργείο»

Τηλεοπτικά, πάντως, οι δουλειές στις οποίες έχετε πάρει μέρος έχουν πάει καλά. Είναι ένστικτο;

«Νομίζω, ναι, γιατί υπήρχαν και δουλειές στις οποίες δεν συμμετείχα και δεν το μετάνιωσα. Νομίζω πως οι περισσότερες δουλειές στις οποίες δεν πήρα μέρος κόπηκαν ή δεν πήγαν καλά… Είστε ικανοποιημένη με τον τρόπο που σα$ έχουν φερθεί τα Μέσα; Αυτό νομίζω είναι λίγο παρέδωσε. Με την πάροδο του χρόνου καταλαβαίνεις ότι όταν ξεκινάς να αντιλαμβάνεσαι τι είσαι και πού θέλεις να πας, βάζεις κάποια όρια και κάποιους τοίχους. Νομίζω ότι είμαι σε αυτή τη φάση» εξήγησε στο 7μέρεςtv

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ