«Με έδερνε, με φώναζε χοντρή και με ξεφτίλιζε στον κόσμο. Τον χώρισα, έχασα 60 κιλά και έγινα μια κούκλα»


Η Alvina Rayne δεν ήταν πάντα υπέρβαρη. Όταν όμως έμπλεξε σε μία σχέση που δεχόταν κακοποίηση άρχισε να τρώει γρήγορο φαγητό και ένιωθε κατάθλιψη. Η μητέρα από την Philadelphia στράφηκε στα λιπαρά φαγητά…

Η Alvina Rayne δεν ήταν πάντα υπέρβαρη. Όταν όμως έμπλεξε σε μία σχέση που δεχόταν κακοποίηση άρχισε να τρώει γρήγορο φαγητό και ένιωθε κατάθλιψη. Η μητέρα από την Philadelphia στράφηκε στα λιπαρά φαγητά και στην ζάχαρη για να αντιμετωπίσει την λεκτική κακοποίηση που βίωνε συστηματικά.

Όπως πολλοί άνθρωποι σε τέτοιου τύπου σχέσεις, η Alvina δεν ήταν αρκετά δυνατή να τον αφήσει… όχι ακόμα. Στα χειρότερά της, είχε φτάσει να ζυγίζει 125 κιλά. Με αυξημένη πίεση, προ-διαβήτη, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και κρίσεις πανικού, η υγεία της είχε πάρει την κάτω βόλτα.

Αλλά το 2009, αποφάσισε πως δεν θα τον ανεχόταν άλλο. Ήξερε πως κάτι έπρεπε να αλλάξει και γρήγορα. Ειδικά αφού είχε παιδιά που εξαρτιόντουσαν από εκείνη. Μάζεψε όση δύναμη είχε και παράτησε για πάντα τον φίλο της. Εκτός από αυτό όμως, το 2009 αποφάσισε να κάνει μία τεράστια αλλαγή στην διατροφή και τον τρόπο ζωής της.

Κάθε φορά που δεν άντεχε να συνεχίσει την δίαιτα, θυμόταν όλα εκείνα που της έλεγε ο πρώην της. Το «Κανείς δεν θα σε θέλει» που της έλεγε έγινε η κινητήριος δύναμη πίσω από την μεταμόρφωσή της. Ήθελα να αποδείξει πως δεν είχε δίκιο…

…και έχασε 58 κιλά!

Με τα βίντεο που ανεβάζει στο blog της, η Alvina θέλει να εμπνεύσει και άλλους να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές.

Αφού έχασε 58 κιλά, η Alvina έτυχε να συναντήσει την μητέρα του πρώην της που έμεινε άφωνη με την νέα της εμφάνιση. Τα νέα ταξίδεψαν γρήγορα.

Ο πρώην της την τηλεφώνησε και της είπε, «Άκουσα ότι έγινες πιο όμορφη.» Εκτός από αυτό, προσπάθησε να την ξανακερδίσει!

Εκείνη όμως του είπε πως αυτό δεν υπήρχε καμία περίπτωση να συμβεί. Τώρα, είναι χαρούμενη με τον νέο της άντρα, Sascha, ο οποίος της φέρεται όπως της αξίζει.

«Θέλω όλοι να μάθουν πως μπορούν να αρχίσουν ξανά την ζωή τους. Δεν χρειάζεται να μείνεις εκεί που είσαι, είναι πολύ ωραίο να καταλαβαίνεις πως έχεις τον έλεγχο του σώματος και της ζωής σου.»

Πηγή; koyzoylo.gr


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ