25 Απριλίου 2025

Επιχείρηση έξωσης οικογένειας με κατάκοιτο άτομο στο Παλαιό Φάληρο – Απετράπη με τη συγκέντρωση φορέων


Στιγμές αγωνίας εκτυλίχθηκαν νωρίς το μεσημέρι στο Παλαιό Φάληρο, όταν επιχειρήθηκε έξωση οικογένειας -με άνδρα που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και είναι κατάκοιτος.

Κατά πληροφορίες, αστυνομικοί με δικαστικό επιμελητή και κλειδαρά παραβίασαν την είσοδο και μπήκαν στο διαμέρισμα του 7ου ορόφου, επί της οδού Αχιλλέως, μπροστά στην Παναγίτσα του Παλαιού Φαλήρου. Στο σημείο, ωστόσο, συγκεντρώθηκαν άμεσα σωματεία και φορείς, όπως της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Φαλήρου και της ΣΕΑΑΝ (Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων), αλλά και κάτοικοι της γειτονιάς, ζητώντας να σταματήσει άμεσα η επιχείρηση έξωσης.

Σύμφωνα με τους φορείς που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία, ο σύζυγος υπέστη σοκ κατά την εισβολή του δικαστικού επιμελητή. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του 902.gr, η έξωση αφορά επαγγελματικό δάνειο που είχε πάρει ο σύζυγος της οικογένειας, ωστόσο, λόγω της κρίσης έκλεισε την επιχείρησή του. Στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, η εταιρεία «Intrum» απαίτησε 70.000 ευρώ, ποσό που δεν μπορεί η οικογένεια να καταβάλλει.

Εν τέλει, με την παρέμβαση των σωματείων και των πολιτών η έξωση αποτράπηκε καθώς αποχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις και ο δικαστικός κλητήρας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ