Οργάνωσα με επαγγελματικό τρόπο την ντουλάπα μου και το αποτέλεσμα μου άλλαξε τη ζωή (vid)


Μία επαγγελματίας YouTuber μας δέχνει πως έστησε από την αρχή, ακολουθώντας επαγγελματικές συμβουλές, ολόκληρο το περιεχόμενο της ντουλάπας της.

Μην πας μακριά. Άσε για λίγο στην άκρη τα όνειρα για ένα τεράστιο και άνετο δωμάτιο-ντουλάπα μέσα στο οποίο θα μπορείς να έχεις τακτοποιημένα χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά ρούχα μαζί, την κάθε κατηγορία στην μεριά της, και θα ντύνεσαι πατώντας πάνω σε ένα λευκό χνουδωτό χαλί με τα γυμνά σου πόδια. Άσε στην άκρη ακόμα και τα όνειρα για ένα πιο μικρό δωματιάκι-ντουλάπα σαν αυτό της Κάρι Μπράντσο όπου μπορεί να χωρέσει δεκάδες κομμάτια, ακόμα κι αυτά που δεν φοράς πια.

Ο τρόπος να έχεις μία γκαρνταρόμπα ζηλευτή, μία ντουλάπα μέσα στην οποία δεν θα χάνεται τίποτα και θα μπορείς να βρεις κάθε φορά αυτό που ψάχνεις, κρύβεται στον τρόπο και όχι στο μέγεθος. Όπου τρόπος βλέπε οργάνωση και όπου σωστός τρόπος βλέπε το παρακάτω βίντεο στο οποίο μία επαγγελματίας YouTuber, με χιλιάδες followers, μας δέχνει πως έστησε από την αρχή, ακολουθώντας επαγγελματικές συμβουλές, ολόκληρο το περιεχόμενο της ντουλάπας της.

Από τα συρτάρια με τα εσώρουχα μέχρι τις ράγες για τα τζιν (καταπληκτική ιδέα, by the way) και από τα ράφια με τα πουλόβερ μέχρι τις ίδιες ακριβώς κρεμάστρες για κάθε item, αυτός είναι ο καλύτερος, ο πραγματικά ιδανικός τρόπος να οργανώσεις την ντουλάπα του σπιτιού σου και να κάνεις μία πιο καθαρή, τακτοποιημένη αρχή στην καθημερινότητα σου.

Δες το βίντεο.


ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ