Τα 4 ζώδια που σκορπούν τα λεφτά σαν να είναι μαρουλόφυλλα


Είναι κάποια ζώδια που απλά μόλις πιάνουν χρήματα στα χέρια τους, τα εξανεμίζουν στο πι και φι. Δε μπορούν με τίποτα να κάνουν σωστή διαχείριση, να σκεφτούν το «αύριο» ή ότι ενδεχομένως να τους τύχει μια στραβή και να μείνουν πανί με πανί. Είσαι κι εσύ συνέχεια με τρύπια τσέπη; Διάβασε παρακάτω να δεις αν το ζώδιό σου είναι ένα από αυτά της λίστας.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι από τα άτομα που είτε πρόκειται για χαρτζιλίκι είτε για μισθό, με το που πιάνει χρήματα στα χέρια του, θα τα ξοδέψει σε ρούχα, εξόδους και ξενύχτια και το πολύ σε μια βδομάδα (αν μιλάμε για μισθό) θα είναι άφραγκος. Μόλις σκάσει κάποιο έκτακτο έξοδο, θα τσαντιστεί, θα ορκιστεί να μην το ξανακάνει, όμως τον επόμενο μήνα πάλι θα είναι συνεπής στη σπατάλη του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Άλλη μια περίπτωση τρύπιων χεριών, όπου τις πρώτες μέρες του μήνα είναι στο «δώσε». Για οικονομική διαχείριση, ούτε λόγος! Δεν το έχει με τίποτα το να βάζει τα έξοδα σε σειρά προτεραιότητας, να μειώσει τις εξόδους και να σούρτα-φέρτα, οπότε σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξαναείναι στη γύρα, αυτή τη φορά για δανεικά. Ευτυχώς έχει πολλούς φίλους και γνωστούς που είναι πρόθυμοι να τον διευκολύνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης δεν έχει αντιστάσεις και περιορισμούς. Τα χρήματα είναι όντως… ρευστά και του γλιστρούν από τα χέρια. Μόλις τα πάρει, θα φροντίσει να ξοδέψει τα περισσότερα, αφού σε όλα θέλει να είναι μέσα, ξενύχτια, εξόδους, ταξίδια και δε θα κάτσει να απασχολήσει το κεφαλάκι του, σκεφτόμενος το τέλος του μήνα και αν θα έχει ή δε θα έχει. Η διαφορά είναι όμως ότι μία που θα ξεμείνει και μία που θα του ξανάρθουν.

ΛΕΩΝ
Ο βασιλιάς τα σκορπάει σαν να είναι μαρουλόφυλλα κυρίως για τη διασκέδασή του. Για φαγητό σε ένα in εστιατόριο, να πάει στο αγαπημένο του μπαρ ή κλαμπ, σε ρούχα, παπούτσια και γενικά σε ό,τι του κάνει κέφι. Η διαφορά με τους άλλους είναι ότι δεν ξεμένει από λεφτά ή τουλάχιστον θα ξεμείνει δύσκολα, αφού δε θέλει να περνάει μίζερα και να στερείται μέχρι να ξαναπάρει χρήματα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ