Σκύλος «αγκαλίτσας» δίνει αγάπη στους περαστικούς και τρελαίνει το Ιντερνετ


Εάν βρεθείτε ποτέ στη Νέα Υόρκη και νιώσετε ότι χρειάζεστε μια αγκαλιά, πηγαίνετε να βρείτε τη Louboutina, το διάσημο σκύλο της πόλης, ο οποίος έχει περισσότερους από 58K ακόλουθους στο λογαριασμό του στο Instagram.

Η Louboutina, η οποία ονομάστηκε έτσι λόγω του γνωστού Γάλλου σχεδιαστή παπουτσιών, λατρεύει τις καθημερινές της βόλτες και χαίρεται να δίνει αγκαλιές στους ανθρώπους που συναντά. «Δεν είναι απλά μια τακτική βόλτα στο πάρκο», είπε ο 45χρονος ιδιοκτήτης της Fernandez- Chavez. «Μια βόλτα συνεπάγεται με πολλές αγκαλιές. Πολλοί άνθρωποι λένε ότι αυτή η σκυλίτσα φτιάχνει τη μέρα τους… ειδικά μετά από μια ζόρικη μέρα στη δουλειά, μια αγκαλιά από τη γλυκιά Louboutina είναι ό,τι πρέπει.»

«Η Loubie, ξεκίνησε τις αγκαλιές μερικά χρόνια πριν, ήταν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το 2014. Είχα μόλις βγει από μια σχέση και ήμουν πληγωμένος», δήλωσε ο Fernandez-Chavez. «Θυμάμαι που έλεγα αστειευόμενος στους φίλους μου ότι έχω τουλάχιστον τη Loubie να πάρω αγκαλιά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!»

Τώρα, ο Fernandez-Chavez γνωρίζει ότι δεν είναι ο μόνος που χρειάζεται μια αγκαλιά, υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που την έχουν ανάγκη. Γι’ αυτό κάθε φορά που τη βγάζει βόλτα, της επιτρέπει να μοιράζει αγκαλιές στους περαστικούς!

Πόσο γλυκούλι είναι αυτό το σκυλί!

Δείτε την όμορφη Louboutina να μοιράζει αγκαλιές στο παρακάτω βίντεο:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ