Το “ύποπτο” παιχνίδι που πήρε άσχημη τροπή και ο θάνατος μιας 22χρονης


Μια νεαρή γυναίκα από τη Βρετανία βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο μπάνιο ενός δωματίου ξενοδοχείου στην Αυστρία. Οι τραυματιοφορείς που έφτασαν στο σημείο επιβεβαίωσαν το θάνατό της.

Όπως ανέφερε η Metro ο Γερμανός σύντροφός της, ο οποίος κρατείται, ανέφερε στην αστυνομία ότι ο θάνατος της 22χρονης Anna Florence Reed οφείλεται σε «σεξουαλικό παιχνίδι που πήρε άσχημη τροπή».

Η σορός της νεαρής κοπέλας βρέθηκε στις 7 το πρωί της Τρίτης 9/4. Οι φωνές της κοπέλας καθώς και εκείνες ενός άνδρα είχαν οδηγήσει τους υπόλοιπους ενοίκους του ξενοδοχείου να παραπονεθούν.

Το ζευγάρι είχε φτάσει στο ξενοδοχείο Ramada La Palma au Lac στο Λοκάρνο τη Δευτέρα 8/4. Ο άνδρας αποκάλυψε ότι το ζευγάρι προσπάθησε να επιδοθεί στο sex game της σεξουαλικής ασφυξίας. Ένα sex game το οποίο μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Τοπικά ΜΜΕ ωστόσο μεταδίδουν ότι η κοπέλα έφερε τραύματα στο σώμα της, όπως αμυχές και μικρά κατάγματα, που δεν δικαιολογούνται από τους ισχυρισμούς για ακραίο σεξ.

Πλέον η δουλειά της αστυνομίας είναι να διαπιστώσει εάν ο θάνατός της Reed οφείλεται πράγματι σε ατύχημα ή εάν πρόκειται για έγκλημα πάθους.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ