Ο Κουρουμπλής… μίλησε. “Γι’ αυτό συνάντησα τον Αμβρόσιο”


Εξηγήσεις μέσω Twitter δίνει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής για την συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο, που παραλίγο να του… κοστίσει την θέση στο ευρωψηφοδέλτιο!

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής βρέθηκε με το ένα πόδι… εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον έντονο εκνευρισμό που προκάλεσε στο κόμμα με την «εγκάρδια» συνύπαρξή του με τον Αμβρόσιο. Κουρουμπλής: Φήμες για αποπομπή μετά τις «αγκαλιές» με τον Αμβρόσιο!

Τελικά αποφασίστηκε να μην αποπεμφθεί από το ευρωψηφοδέλτιο, ωστόσο ο ίδιος δείχνει πως… μάλλον δεν κατάλαβε πόσο έντονα φλέρταρε με το σενάριο αυτό, τουλάχιστον αν κρίνει κανείς από τις απαντήσεις που δίνει στον λογαριασμό του στο Twitter.

Τον ίδιο λογαριασμό από τον οποίο νωρίτερα… εξαφανίστηκε η φωτογραφία που είχε αναρτήσει με τον Αμβρόσιο και προκάλεσε τον «ντόρο».

Στις νέες του αναρτήσεις, λοιπόν, ο κ. Κουρουμπλής τονίζει:

«Στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνω σε πόλεις όλης της Ελλάδας, επισκεπτόμενος κάθε φορά και ιδρύματα πρόνοιας, πήγα στο Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Ηλικιωμένων στο Αίγιο- στη δημιουργία του οποίου είχα συντελέσει ως Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας του Υπουργείου Υγείας.

Με λύπη μου διαπιστώνω ότι ορισμένοι προσπάθησαν να συσχετίσουν την εθιμοτυπική επίσκεψή μου αυτή με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο. Επειδή δεν συνηθίζω να κρύβομαι πίσω από τις λέξεις, θέλω να είμαι ξεκάθαρος:

Στη δημόσια πορεία μου μέχρι σήμερα έχω αγωνιστεί ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό και μίσος.Όμως στη Δημοκρατία δεν χωρούν αποκλεισμοί.Γι’ αυτό δέχτηκα να συναντήσω τον Μητροπολίτη, παρότι έχω διαφωνήσει μαζί του για τις μισαλλόδοξες απόψεις που έχει κατά καιρούς εκφράσει«.

Ο κ. Κουρουμπλής, πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί πως στις αναρτήσεις του κινείται σε όσα είπε και στον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος όπως σας ενημέρωσε αποκλειστικά το newsit.gr τον πήρε τηλέφωνο και ακολούθησε… εξάψαλμος!Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ