«Πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας το 2019»: Η ανατριχιαστική προφητεία του Νοστράδαμου


Ο διάσημος Γάλλος γιατρός, αστρολόγος και φαρμακοποιός προκαλεί τρόμο με όσα έχει προβλέψει.

Ο Νοστράδαμος έμεινε στην ιστορία με την ικανότητά του να προβλέπει το μέλλον.

Όπως με τη συντριπτική πλειοψηφία των προβλέψεων, έτσι και αυτές που αποτυπώνονται στο βιβλίο του «Les Propheties (Οι Προφητείες), η πρώτη έκδοση του οποίου εμφανίστηκε το 1555, είναι ιδιαίτερα δυσοίωνες. Και μέσα σε αυτές είναι και ο πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας μέσα στο 2019!

Με τίτλο «Οι τρομακτικές προφητείες του Νοστράδαμου για το 2019», το άρθρο της τουρκική εφημερίδας Sabah αναφέρει πως μέσα σε όσα είχε προβλέψει ο Γάλλος υπάρχει ο ελληνοτουρκός πόλεμος αλλά και θανατηφόροι σεισμοί.

Συγκεκριμένα, η Sabah αναφέρει πως από την αποκωδικοποίηση των προφητειών του Νοστράδαμου, μια χώρα που δεν κατονομάζεται θα διασχίσει τις δύο θάλασσες (Μαύρη Θάλασσα και Αιγαίο) ενάντια σε Τουρκία και Ελλάδα.

«Μετά από αυτό οι στρατιώτες των δύο χωρών θα πολεμήσουν». Συγκεκριμένα, η τουρκική εφημερίδα αναφέρεται στη δεύτερη προφητεία, στο τρίτο κεφάλαιο του τρίτου βιβλίου του Νοστράδαμου.

Οι σεισμοί

Το πεδίο όμως που διχάζει τους «αναλυτές» των προφητειών του Μισέλ ντε Νοστρεντάμ είναι σχετικά με τον σεισμό που θα γίνει το 2019.

Αρκετοί αναφέρουν πως ο σεισμός αυτός έχει ήδη γίνει (στην Ινδονησία τον περασμένο Ιανουάριο) ενώ άλλοι τονίζουν πως ο εν λόγω σεισμός θα γίνει στην Τουρκία μέσα στο τρέχων έτος και μάλιστα με ολέθρια αποτελέσματα.

Το… άστοχο παρελθόν

Ένα παρόμοιο δημοσίευματα πάντως είχε εμφανιστεί και το 2011 από την Sabah, το οποίο ανέφερόταν ξανά σε πόλεμο ανάμεσα στις δυο χώρες, κάτι το οποίο φυσικά δεν συνέβη ποτέ.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ