Ολυμπιακός: “Τελειώνει” άμεσα ο Γουέμπερ. Οι λόγοι του “διαζυγίου”


Ο Μπριάντε Γουέμπερ είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα του Πειραιά, μετά από απόφαση προπονητή και διοίκησης.

Η καλή αγωνιστική εικόνα του Μπριάντε Γουέμπερ φαίνεται ότι δεν συνάδει και με την εικόνα του εκτός παρκέ, γεγονός που τον θέλει «τελειωμένο» από τον Ολυμπιακό, με την αποχώρησή του από την ομάδα μάλιστα, να αναμένεται άμεσα.

Ο Αμερικανός γκαρντ φέρεται να έχει παραβεί αρκετές φορές τους εσωτερικούς κανονισμούς της ομάδας του Πειραιά, με φήμες για διαδοχικά ξενύχτια, αλλά και για ψυχολογικά προβλήματα, εξαιτίας της μετακόμισής του στην Ελλάδα.

Το γεγονός ότι ήταν μακριά από το σπίτι του και την οικογένειά του, οδήγησε τον Γουέμπερ σε αρκετά «ξεσπάσματα» στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να θεωρείται στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα.

Μετά τη συνάντηση του Ντέιβιντ Μπλατ με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, όλα δείχνουν ότι ελήφθη η απόφαση για την πρόωρη διακοπή του συμβολαίου του, ώστε να αποτελέσει άμεσα παρελθόν, με δεδομένα και ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν πια στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ