Αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε με αγωνία μέσα στο 2019 – Δείτε τα trailer


Σούπερ ήρωες, κινούμενα σχέδια, ζόμπι, διάσημους ηθοποιούς… Απ’ όλα έχει ο κινηματογραφικός «μπαξές» των επόμενων εβδομάδων.

Οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα έως το τέλος του Ιουνίου απευθύνονται σε μικρά και μεγάλα παιδιά και έχουν υψηλούς στόχους στο box office.

Avengers: Endgame

Μετά τα καταστροφικά γεγονότα του “Avengers: Infinity War”, το σύμπαν έχει καταρρεύσει. Οι «Εκδικητές» με τη βοήθεια όσων συμμάχων τους απέμειναν ενώνουν για μια ακόμα φορά τις δυνάμεις τους προκειμένου να ανατρέψουν τις πράξεις του “Thanos” και να αποκαταστήσουν την τάξη στο σύμπαν.

Pokémon Detective Pikachu

Σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συλλέγουν Pokemon για να μάχονται, ένα αγόρι συναντά τον πανέξυπνο Pikachu ο οποίος μιλάει και θέλει να γίνει ντετέκτιβ. Στη φωνή του Pikachu, ο Ryan Reynolds.

Tolkien

Τα χρόνια διάπλασης ενός ορφανού αγοριού που έφτασε να γίνει ο συγγραφέας του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Alladin

Ένας καλόκαρδος κλέφτης κι ένας διψασμένος για δύναμη βεζύρης «μάχονται» για το μαγικό λυχνάρι. Στο ρόλο του τζίνι, ο Will Smith.

Godzilla: King of the Monsters

Μια ακόμα «εκδοχή» ενός από τα αγαπημένα τέρατα του παγκόσμιου σινεμά. Μπόνους, η Millie Bobby Brown του “Stranger Things” στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Rocketman

Ένα μουσικό υπερθέαμα για την υπέροχη ιστορία του Elton John από την ανωνυμία στην παγκόσμια επιτυχία.

Dark Phoenix

H Jean Grey αρχίζει να αποκτά απίστευτες δυνάμεις οι οποίες την διαφθείρουν και την μετατρέπουν στην “Dark Phoenix”. Πλέον οι X-Men πρέπει να αποφασίσουν αν η ζωή της αξίζει περισσότερα από τη ζωή όλων των κατοίκων του πλανήτη.

The Secret Life of Pets 2

Η ιστορία του Μαξ και των φίλων του συνεχίζεται… Τι συμβαίνει λοιπόν όταν τα αφεντικά αυτών των κατοικιδίων φεύγουν από το σπίτι;

The Dead Don’t Die

Η ειρηνική πόλη του Centerville, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ορδή ζόμπι. Ο Jim Jarmusch σκηνοθετεί ένα απίθανο καστ, που περιλαμβάνει από τον Bill Murray μέχρι τον Iggy Pop!

Toy Story 4

Ένα νέο παιχνίδι, ο “Forky” μπαίνει στην ομάδα του Woody και όλοι μαζί ανακαλύπτουν πόσο μεγάλος είναι αυτός ο κόσμος.

Joker

Και μία… έκπληξη για τον Οκτώβρη!

Ένας αποτυχημένος stand up κωμικός, οδηγείται στην τρέλα και καταλήγει ψυχοπαθής δολοφόνος. Η παρουσία του Joaquin Phoenix στο τρέιλερ είναι… συγκλονιστική!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ