Μέγκαν Μαρκλ: Λιώστε. Δείτε την… μωρό λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δικό της.


Είναι η Μέγκαν Μαρκλ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ και είναι… μια γλύκα! Οι πρώτες φωτογραφίες πριν ακολουθήσουν οι… χιλιάδες της ζωής της.

Λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο το δικό της παιδί, για το οποίο οι πληροφορίες έρχονται με το… σταγονόμετρο, κατόπιν επιθυμίας τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της, Πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ «εμφανίστηκε» σήμερα, Σάββατο 13.04.2019, στα βρετανικά ταμπλόιντ όπως δεν την είχαμε δει ποτέ ξανά. Μέγκαν Μαρκλ: «Σκοτωμός» στο παλάτι για τα…. κοσμήματα της Ελισάβετ και την…

Συγκεκριμένα η Daily Mail δημοσιεύει φωτογραφίες της Δούκισσας του Σάσεξ όταν ήταν μόλις μερικών… ωρών!

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από κάποιο μέλος της οικογένειας στο δωμάτιο νοσοκομείο στο Λος Άντζελες, όπου και γεννήθηκε η Μέγκαν Μαρκλ.

Είναι η πρώτη -από τις αμέτρητες στην πορεία της ζωής της- φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η αμερικανίδα ηθοποιός που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον-ην έβδομο-η στην διαδοχή του αγγλικού θρόνου!

Τραβήχτηκε λίγο μετά της 04.46 τα ξημερώματα της 4ης Αυγούστου του 1981. Δηλαδή την ημέρα που γεννήθηκε μια μελλοντική πριγκίπισσα.

Η Μέγκαν Μαρκλ απεικονίζεται να έχει στο χέρι και στο πόδι το ταμπελάκι με το όνομά της και… ίσα που χωράει στο ρουχαλάκι της, ενώ βρίσκεται στην αγκαλιά της -τότε- 24χρονης μητέρας της, Doria Markle.Δείτε την Μέγκαν Μαρκλ μωρό Μέγκαν ΜαρκλΜέγκαν Μαρκλ

Η συγκινητική φωτογραφία έρχεται μαζί με περισσότερες από 30 ακόμη που μέχρι στιγμής δεν είχαν δει το «φως» της δημοσιότητας και παρουσιάζει αποκλειστικά στην Daily Mail ο θείος της, Joseph Johnson.

Click4more: Θα κάνει κορίτσι η Meghan Markle; Μαρτυριάρα Serena Williams σε live μετάδοση! videoΔείτε και τις υπόλοιπες Μέγκαν ΜαρκλΜέγκαν Μαρκλ

Πηγή: dailymail.co.uk


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ