Ολυμπιακός: Τέλος ο Γουέμπερ. Σε απολογία ο Τουπάν. Με σπασμούς ο Πρίντεζης


Περίοδος… εξελίξεων στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. Τελείωσε η συνεργασία των Πειραιωτών με τον Μπριάντε Γουέμπερ, την ώρα που ο Άλεξ Τουπάν καλείται σε απολογία. Τα νέα για την κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συνεργασία της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον Αμερικανό γκαρντ, Μπριάντε Γουέμπερ, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους», ενώ εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και με τον Άξελ Τουπάν.

Ολυμπιακός… survivor! Νίκησε προβλήματα και ΠΑΟΚ

Η διοίκηση των Πειραιωτών κάλεσε σε απολογία τον Γάλλο φόργουορντ, ο οποίος δεν έδωσε το “παρών” στον σημερινό (13.04.2019) αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ (ο Τουπάν δεσμεύεται με εγγυημένο συμβόλαιο, ωστόσο ζήτησε να φύγει και να το λύσει μονομερώς).

Την ίδια στιγμή, ο Ντέιβιντ Μπλατ είδε τον Γιώργο Πρίντεζη να αποχωρεί με πρόβλημα στη μέση από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Ο… υπαρχηγός του Ολυμπιακού αποχώρησε στο δεύτερο δεκάλεπτο, λόγω μυϊκού σπασμού στη μέση. Ο διεθνής φόργουορντ θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για διάστημα τουλάχιστον 2-3 ημερών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ