Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει τον κορυφαίο προπονητή του NBA.


Νέα διάκριση για τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι προπονητές του NBA “έδωσαν” στον προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλτζερ, το βραβείο του κορυφαίου κόουτς της Λίγκας.

Οι Μιλγουόκι Μπακς ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο του ΝΒΑ με ρεκόρ 60-22, με τον Μάικ Μπουντενχόλτζερ να… καρπώνεται ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας των “ελαφιών” (συμπλήρωσαν για πρώτη φορά τις 60 νίκες μετά τη σεζόν 1980-81, όταν και πάλι είχαν ρεκόρ 60-22).

Το έργο του προπονητή του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι σημαντικό και… το αναγνώρισε και η Ένωση προπονητών του ΝΒΑ. Ό κόουτς των Μπακς αναδείχθηκε κορυφαίος της φετινής χρονιάς στο ΝΒΑ, λαμβάνοντας τις περισσότερες ψήφους από τους συναδέλφους του.

Ο Μάικ Μπουντενχόλτζερ δήλωσε μετά από την ανάδειξή του σε καλύτερο προπονητή: “Είναι μία απίστευτη τιμή, το να αναγνωρίζεσαι από τους συναδέλφους σου (ως καλύτερος προπονητής) και αυτό κάνει το βραβείο ακόμα πιο μοναδικό. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου, από όλο το NBA, αλλά πάνω απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Μιλγουόκι. Όλοι τους έχουν δώσει μία ξεχωριστή σεζόν στην ομάδα και στους οπαδούς μας”.

Από τους προπονητές των ομάδων του ΝΒΑ ψηφίστηκαν επίσης οι Κένι Άτκινσον (Νετς), Μάικλ Μαλόουν (Νάγκετς), Νέιτ ΜακΜίλαν (Πέισερς), Γκρεκ Πόποβιτς (Σπερς), Ντοκ Ρίβερς (Κλίπερς), Κουίν Σνάιντερ (Τζαζ) και Τέρι Στοτς (Μπλέιζερς).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ