Πρωτόπαπας: Σκευωρία η Novartis. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στόχο το Κίνημα Αλλαγής

«Υπάρχει και σκευωρία και σκάνδαλο, μόνο που το πραγματικό σκάνδαλο αρνήθηκε να το διερευνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η σκευωρία είναι η εργαλειοποίηση της υπόθεσης Novartis για τις προεκλογικές ανάγκες του ΣΥΡΙΖΑ, με κύριο στόχο την επίθεση κατά του πραγματικού τους αντιπάλου, του Κινήματος Αλλαγής», υποστηρίζει ο Χρήστος Πρωτόπαπας, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο πρώην υπουργός, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Χρήστος Πρωτόπαπας, θεωρεί ότι η υπόθεση θα ξεφουσκώνει γρήγορα και δεν θα διαμορφώσει το προεκλογικό κλίμα. Και υποστηρίζει ότι το Κίνημα Αλλαγής «σηκώνει το γάντι» και σε συνεννόηση με τον Ανδρέα Λοβέρδο, αποκαλύπτει και καταρρίπτει την σκευωρία επί της ουσίας, ανεξάρτητα από υπαρκτά θεσμικά προβλήματα.

Ο στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, αρμόδιος για τον πολιτικό σχεδιασμό του ΚΙΝΑΛ, επικρίνει τον Αλέξη Τσίπρα ως «ψευδεπίγραφα προοδευτικό» και κατακρίνει τη στρατηγική της Προοδευτικής Συμμαχίας κι όσους συμμετέχουν στη πρωτοβουλία «Γέφυρα» λέγοντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Η μόνη «γέφυρα» που έκτισε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή με την ακροδεξιά και την καραμανλική Δεξιά. Δεν αρκεί να ονομάζεις τον εαυτό σου «προοδευτικό», πρέπει να το αποδεικνύεις με τις πολιτικές σου και την συμπεριφορά σου. Και σε αυτό απέτυχαν. Ο κ. Τσίπρας έχει πάρει οριστικό διαζύγιο από την προοδευτική παράταξη».

Τονίζει ότι η προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας διασφαλίζεται μόνο με θετική ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής και την στρατηγική ήττα όλων των συντηρητικών πολιτικών. «Το «να φύγουν αυτοί» και να έρθουν οι άλλοι -οι της Δεξιάς- που θα κάνουν τα ίδια, δεν προσφέρει στη χώρα και στην κοινωνία», αναφέρει ενώ απορρίπτει κάθε λογική και προσπάθεια ρεβανσισμού μετά τις εκλογές. «Πορευόμαστε με διαφάνεια και τη νομιμότητα. Όπου παραβιάζεται η νομιμότητα, υπάρχουν και νόμοι και θεσμικές διαδικασίες για την απόδοση των ευθυνών» προσθέτει.

Ο Χρήστος Πρωτόπαπας επισημαίνει ότι η διακύβευση των ευρωεκλογών και των εθνικών εκλογών είναι η Προοδευτική Ανατροπή, για να αλλάξει πορεία και ηγεσία η Ευρώπη, για να διασφαλιστεί η Προοδευτική Διακυβέρνηση στην Ελλάδα.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here