Ανδρουλάκης: Η τρίτη εντολή πρέπει να φύγει από τα χέρια των νεοναζιστών


«Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής σημαίνει ήττα του νέου δικομματισμού και δημιουργία προοπτικών για προοδευτικές αλλαγές στη χώρα», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξη του στο «Έθνος» σημειώνει μεταξύ άλλων πως αν ο κ. Τσίπρας κάνει τις Εθνικές εκλογές κάνει ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές, θα είναι γιατί «θέλει να αποχωρήσει κρυπτόμενος από το Μαξίμου».

«Ένα διψήφιο ποσοστό στις Ευρωεκλογές θα επιβεβαιώσει ότι η αλλαγή των σημερινών πολιτικών συσχετισμών είναι εφικτή και περνά μέσα από την ενίσχυση της δημοκρατικής παράταξης», ενώ τονίζει ότι «η τρίτη διερευνητική εντολή πρέπει επιτέλους να φύγει από τα χέρια της νεοναζιστικής συμμορίας», διαβεβαιώνοντας ότι η δημοκρατική παράταξη θα τη διαχειριστεί με υπευθυνότητα.

Ερωτηθείς για την «προοδευτική συμμαχία» που επιχειρεί ο πρωθυπουργός, ο κ. Ανδρουλάκης τονίζει ότι «συμμαχία, με πρωταγωνιστές της εποχής Καραμανλή που οδήγησαν στην χρεοκοπία, κορυφαία στελέχη των ΑΝΕΛ και στελέχη της κεντροαριστεράς που αλλάζουν την άποψή τους για να γίνουν υπουργοί, μόνο προοδευτική δεν είναι», κάνοντας λόγο αντίθετα για ένα «μεγάλο παζάρι θέσεων εξουσίας χωρίς κανένα ιδεολογικό πρόσημο».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ