ΑΕΛ – ΠΑΟΚ: Αυστηροί έλεγχοι στο ματς – τίτλου


Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στην πρωινή (14.04.2019) σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που θα εφαρμοστούν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην έδρα της ΑΕΛ, εκεί όπου με νίκη, οι Θεσσαλονικείς θα κατακτήσουν μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στη Λάρισα η τελευταία σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που θα εφαρμοστούν το απόγευμα γύρω και μέσα στο “AEL FC Arena”, στο ΑΕΛ – ΠΑΟΚ.

Για μία ακόμα φορά, οι εκπρόσωποι της αστυνομίας τόνισαν πως θα υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι ταυτοπροσωπίας έξω από το γήπεδο των “βυσσινί”!

Αυτό σημαίνει πρακτικά πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλους του ΠΑΟΚ που το όνομά τους δεν αναγράφεται στα εισιτήρια που θα έχουν.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ να αναφέρει χαρακτηριστικά πως «… κάθε φίλαθλος πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα μαζί με το εισιτήριο του προκειμένου να ελέγχεται η ταυτοπροσωπία κατά τη διαδικασία του προελέγχου, αλλά και κατά τη διαδικασία της εισόδου από την Αστυνομία και την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης του γηπέδου» αλλά και πως «δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου σε φιλάθλους χωρίς εισιτήριο».

Να θυμίσουμε ότι μετά από απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, απαγορεύτηκε η μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Λάρισα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ