Game of Thrones: Αυτοί οι θάνατοι θα μείνουν αξέχαστοι (ΠΡΟΣΟΧΗ: Spoiler και σκληρές εικόνες!)


Οι φανατικοί θεατές του Game of Thrones το ξέρουν καλά… Μην «δένεσαι» πολύ με ένα χαρακτήρα, γιατί είναι πολύ πιθανό ότι θα πεθάνει και μάλιστα με βίαιο τρόπο

Με την όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones, αν κάνει πρεμιέρα τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/04) και τα εκατομμύρια των τηλεθεατών να περιμένουν με αγωνία να μάθουν ποιος ή ποια θ’ ανέβει στο θρόνο, γυρίζουμε για λίγο το… ρολόι πίσω.

Πριν αρχίσουν οι δημιουργοί της σειράς να… μακελεύουν κόσμο, γιατί δεν μπορεί, κάποιοι θα μας αποχαιρετήσουν μέχρι το φινάλε, ας θυμηθούμε τις φορές εκείνες που μείναμε με το στόμα ανοιχτό καθώς βλέπαμε να πέφτουν νεκροί, αγαπημένοι ή μισητοί ήρωες.

Ned Stark (1η σεζόν – 9ο επεισόδιο)

Αυτή ήταν η στιγμή που καταλάβαμε ότι αυτή η σειρά είναι διαφορετική και δεν διστάζει να πάρει το κεφάλι του πρωταγωνιστή! Ο Φύλακας του Βορρά ήταν ενάρετος, δίκαιος και ηρωικός αλλά αποκεφαλίστηκε υπό τις διαταγές του βασιλιά Joffrey.

Catelynn και Robb Stark (3η σεζόν, 9ο επεισόδιο)

Η προδοσία και οι βάρβαρες δολοφονίες του Robb Star, την εγκύου γυναίκας του και της μητέρας του Catelyn, υπήρξαν οι πιο σημαντικές εξελίξεις στη σειρά, μετά το θάνατο του Ned. Και φυσικά, από τις πιο σοκαριστικές σκηνές που έχουμε δει στην τηλεόραση.

Joffrey Baratheon (4η σεζόν, 2ο επεισόδιο)

Αυτός ήταν ένας θάνατος, για τον οποίο δεν στεναχωρήθηκαν πολλοί, αντίθετα τον ζητούσαν. Ο σατανικός Joffrey πέθανε στα χέρια της μητέρας του, δηλητηριασμένος στον ίδιο του το γάμο, μετά από συνωμοσία του Littlefinger και της Olenna Tyrell.

Oberyn Martell (4η σεζόν, 8ο επεισόδιο)

Σε μια από τις πιο σκληρές σκηνές που έχει δείξει το Game of Thrones, το Βουνό ρίχνει τον Oberyn στο έδαφος και συνθλίβει το κρανίο του με τα ίδια του τα χέρια.

Tywin Lannister (4η σεζόν, 10ο επεισόδιο)

Εδώ που τα λέμε, τα ήθελε… Πρώτα καταδίκασε το γιο του σε θάνατο και μετά κοιμήθηκε με την ερωμένη του. Αναμενόμενο ήταν να αντιδράσει ο Tyrion και να βρει ένα ευφάνταστο μέρος για να τον τελειώσει…

Jon Snow (5η σεζόν, 10ο επεισόδιο)

Εντάξει, επέστρεψε στη ζωή αλλά μέχρι να γίνει αυτό, είχε ταραχτεί το τηλεοπτικό μας σύμπαν.

Hodor (6η σεζόν, 5ο επεισόδιο)

Ο θάνατος του Hodor στεναχώρησε πολλούς αλλά όπως αποδείχθηκε αυτή ήταν η μοίρα του. Πέθανε κρατώντας την πόρτα.

Ramsey Bolton (6η σεζόν, 10ο επεισόδιο)

Ο πιο σκληρός, απάνθρωπος, μισητός κακός που έχει βγάλει η σειρά αυτή, βρήκε φρικτό θάνατο από τα ίδια του τα σκυλιά, αφού πέρασε τόσες σεζόν να βασανίζει χωρίς έλεος τους πάντες γύρω του.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ