Δείτε την απίστευτη διαδικασία βαψίματος μίας ΜcLaren 720S Spider (vid)


Αν και μία McLaren είναι εκ προοιμίου ξεχωριστή, υπάρχει και τμήμα βελτιώσεων της εταιρίας MSO για να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο ξεχωριστά. Και στην έκθεση της Γενεύης τα μάτια τράβηξε μία τέτοια σπέσιαλ δημιουργία αυτού του τμήματος.

Η ειδικά βαμμένη 720S Spider έχει αρκετή δουλειά και πολύ σκέψη πίσω από την ολοκλήρωσή της όπως βλέπουμε και στο video που έδωσε πρόσφατα η εταιρία στην δημοσιότητα.

Η συνολική διάρκεια για την ολοκλήρωσή του ξεπέρασε τα 260 ώρες εργασίας τόσο στο σχεδιαστήριο όσο και στο βάψιμο. Ως βάση χρησιμοποιήθηκε μία 720S σε Meteorite Grey και για τις αποχρώσεις του ξεχωριστού μπλε ανακατεύτηκαν τρία διαφορετικά χρώματα. Στην συνέχεια δούλεψε ο ειδικός του τμήματος για το βάψιμο που έγινε με απίστευτη επιμονή και προσοχή στην λεπτομέρεια στο χέρι με αερογράφο.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι απλά φανταστικό, καθώς όχι μόνο τονίζει το ούτως ή άλλως εντυπωσιακό σχέδιο της ανοιχτής 720S αλλά παράλληλα δίνει μια άλλη διάσταση στις γραμμές του αυτοκινήτου. Το κόστος του συγκεκριμένου αυτοκινήτου άγγιζε τα 500.000 ευρώ αν και ήταν πολλά τα εξτρά που διέθετε ενώ δεν γνωρίζουμε πόσο κοστολογείται αυτή η υπέροχη βαφή. Εξαιρετική προσπάθεια και ακόμα πιο όμορφο video που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε.


ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ