Τίμα: “Κάτι πήγε λάθος στον Ολυμπιακό”


Ο Γιάνις Τίμα ρωτήθηκε για τους λόγους αποχώρησης του από τον Ολυμπιακό, με τον Λετονό φόργουορντ να τονίζει ότι κάτι πήγε λάθος κατά την παραμονή του στην Ελλάδα.

Ο Γιάνις Τίμα δεν θέλησε να σχολιάσει τους λόγους αποχώρησης του από τον Ολυμπιακό. Ο Λετονός φόργουορντ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Χίμκι, μίλησε στην τοπική ιστοσελίδα «Izvestia» και δήλωσε απλά ότι κάτι πήγε λάθος κατά την παραμονή του στην ομάδα του Πειραιά.Όσα δήλωσε ο Τίμα

Για τη θητεία του στον Ολυμπιακό: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό. Όμως, για να είμαι εδώ, τότε κάτι προφανώς πήγε λάθος».

Για την παρουσία του στην Χίμκι: «Ήρθα εδώ γιατί θέλω να παίζω και να απολαμβάνω το μπάσκετ. Και μου αρέσει εδώ. Ο προπονητής με εμπιστεύεται και η Χίμκι είναι μία ομάδα που παλεύει για τα καλά αποτελέσματα στη VTB League. Έχουμε μία ομάδα πολύ δυνατή ομάδα».

Για τη VTB League, την Ισπανία και την Ελλάδα: «Είναι δύσκολο να πω, καθώς λίγο πολύ είναι ίδια τα επίπεδα. Παντού γνωρίζουν να παίζουν μπάσκετ. Στην Ισπανία, την Ελλάδα και τις ΗΠΑ υπάρχουν ισχυρές ομάδες, οι λεγόμενοι «γίγαντες» και ομάδες που προετοιμάζονται για ένα παιχνίδι την εβδομάδα και φέρνουν πολλά προβλήματα στους πρωτοπόρους. Στην Ισπανία υπάρχουν μία-δύο ομάδες που είναι τοπ επιπέδου, αλλά στην Ελλάδα και στη VTB League υπάρχει πρόοδος κάθε χρόνο».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ