Αυτό το σπίτι στην Καλιφόρνια διακοσμήθηκε με πράγματα που οι άλλοι πετούσαν και είναι ένα όνειρο


H Kate Keesee είναι μια γυναίκα που μένει σε ένα υπέροχο σπίτι στην Καλιφόρνια. Το σπίτι της είναι 118 τ.μ. και βρίσκεται στην περιοχή Orange County. H ίδια έχει περάσει διάφορες δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της και ήθελε να δημιουργήσει ένα σπίτι που να αντιπροσωπεύει την ίδια και όλα αυτά που έχει ζήσει.

Η Kate αναφέρει πως το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού έχει διακοσμηθεί με αντικείμενα που έχει βρει σε παλαιοπωλεία και τα έχει επεξεργαστεί η ίδια, ενώ έχει χρησιμοποιήσει αρκετά και ανακυκλωμένο ξύλο.

Το σπίτι είναι της δεκαετίας του 50 και η Kate δεν ήθελε να φτιάξει ένα σπίτι χωρίς ψυχή και χαρακτήρα. Χρησιμοποιώντας αντικείμενα που οι γύρω τις πέταγαν ή δεν χρειάζονταν η ίδια έφτιαξε ένα υπέροχο σπίτι που θα σε εντυπωσιάσει και θα σου δώσει ιδέες διακόσμησης και για το δικό σου σπίτι.

Το σαλόνι είναι διακοσμημένο σε γήινους τόνους με το μπεζ, το εκρού και το λευκό να κυριαρχούν στον χώρο. Ένα διακοσμητικό που θυμίζει μακραμέ κουρτίνα κρέμεται στον τοίχο και δίνει ρουστίκ όψη σε όλο τον χώρο. Ανάμεσα στο σαλόνι και στα δωμάτια υπάρχει μια πόρτα που είναι φτιαγμένη από παλαιωμένο ξύλο και δίνει μοναδικό χαρακτήρα σε όλο το σαλόνι.

Στην κουζίνα κυριαρχεί το μαύρο χρώμα στα ντουλάπια, ενώ οι τοίχοι είναι επενδυμένοι με ξύλο. Τα ανοιχτά ντουλάπια είναι μια τάση που εξακολουθούμε να βλέπουμε σε πολλά σπίτια και μας αρέσει πολύ.

Στην τραπεζαρία η Kate έχει τοποθετήσει ένα vintage στρογγυλό τραπέζι και 4 πιο μοντέρνες καρέκλες. Σε πολλά σημεία στο σπίτι υπάρχουν ξύλινες μικρές σκάλες που λειτουργούν ως διακοσμητικά και πάνω σε αυτές η Kate έχει τοποθετήσει είτε μικρά χαλάκια είτε τις αφήνει άδειες για να δώσει ρουστίκ πινελιές στον χώρο της. Τα χαλιά είναι σε μαροκινή διάθεση ενώ σε πολλούς τοίχους θα συναντήσεις μακραμέ διακοσμητικά, τα οποία υπάρχουν ακόμα και πάνω σε καρέκλες και πολυθρόνες.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ