ΑΕΚ: Πάει για την… ανατροπή ο Μπογέ. Σε σκέψεις οι “κιτρινόμαυροι”


Ο Λούκας Μπογέ έχει πάρει… ανοδική πορεία στο φινάλε της Superleague και έχει κάνει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να σκέφτονται το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα.

Ο Λούκας Μπογέ τραυματίστηκε στην αρχή της περιόδου, επέστρεψε έχοντας μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, αλλά το τελευταίο διάστημα δίνει λύσεις στην ΑΕΚ.

Ο 23χρονος Αργεντινός βρήκε δίχτυα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ και στο φινάλε της Superleague δείχνει μια πολύ πειστική εικόνα. Από… σίγουρος για αποχώρηση, ο Μπογέ έχει κάνει τους ανθρώπους της Ένωσης να εξετάζουν και πάλι την περίπτωση του.

Λαμία – ΑΕΚ: Ανάμεικτα… συναισθήματα πριν τη ρεβάνς στο Κύπελλο Ελλάδας

Ο Μπογέ δεν είχε πετύχει ποτέ περισσότερα από τρία γκολ σε μια σεζόν και με αυτό που σημείωσε κόντρα στη Λαμία έφτασε τα 6 με τους “κιτρινόμαυρους”. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν πλέον μπει σε σκέψεις παραμονής του παίκτη και… ψάχνουν τη φόρμουλα για να το πετύχουν.

Η ΑΕΚ διατηρεί οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη, για 6 εκατ. ευρώ, ποσό όμως είναι σίγουρο πως δεν σκοπεύει να βγάλει από τα ταμεία της. Στην Ένωση αναμένεται να συζητήσουν με την Τορίνο, για να κρατήσουν τον παίκτη. Οι δύο πλευρές θα ψάξουν τον τρόπο που θα φτάσουν σε συμφωνία, καθώς ο Αργεντινός δεν μπορεί να δοθεί πάλι δανεικός (το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα λήγει το 2020)…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ