Γονείς αναζητούν νταντά για τα παιδιά τους- Δεν φαντάζεστε τι ζητάνε


Μερικές από αυτές είναι να γνωρίζουν από μωρά, να είναι φιλικές, πρόσχαρες, να ξέρουν να μαγειρεύουν και να γνωρίζουν ξένες γλώσσες.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αυτοί οι γονείς δεν ζητάνε τίποτα από τα παραπάνω.

Το μόνο που θέλουν είναι η νταντά που θα κρατάει τις πεντάχρονες κόρες τους κατά την διάρκεια της εβδομάδας να είναι μόνιμα ντυμένη πριγκίπισσα της Disney!

Ναι, ναι καλά διαβάζετε!

Η μητέρα εξήγησε το λόγο συμπληρώνοντας δίπλα από την αγγελία της: «Όπως τα περισσότερα πεντάχρονα, έτσι και οι κόρες μας είναι ξετρελαμένες με τις πριγκίπισσες της Disney και αυτός θα ήταν ένας εξαιρετικός τρόπος τα παιδιά να διδαχθούν διασκεδαστικά μερικές σημαντικές αρχές. Ξέρουμε ότι δεν είναι μια φυσιολογική απαίτηση αυτή για τις νταντάδες, ωστόσο πιστεύουμε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθουν τα κορίτσια μας μέσα από αυτές πράγματα όπως, την αποφασιστικότητα, τη συμπόνια, την αγωνία και τη φιλοδοξία από ισχυρά αλλά και αξιόλογα γυναικεία πρότυπα όπως της πριγκίπισσας Tiana και των πριγκιπισσών Anna, Belle και Σταχτοπούτα».

Όσο για τον μισθό που πληρώνουν; Περίπου 48.000 ευρώ το χρόνο για ημιαπασχόληση και τις στολές, πληρωμένες!

Μεταξύ άλλων εκτός από τη στολή η νταντά θα πρέπει να παραλαμβάνει τις δίδυμες από το σχολείο 4 φορές την εβδομάδα και να διοργανώνουν δραστηριότητες που θα σχετίζονται με τις πριγκίπισσες της Disney όπως μαγειρική, να κάνουν κατασκευές, να ψήνουν γλυκά και να κοιμούνται.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ