Τσίπρας: LIVE η συνέντευξη του πρωθυπουργού


Αλέξης Τσίπρας… για όλα, με την προεκλογική περίοδο τώρα να ξεκινά ουσιαστικά για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τι λέει ο πρωθυπουργός για τις ευρωεκλογές που απέχουν πια μόλις 41 μέρες.
Το newsit.gr σας έχει ενημερώσει ήδη για την επιχείρηση… όργωμα των δρόμων που έχει ξεκινήσει το κυβερνών κόμμα με “μπροστάρη” τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
Δείτε αναλυτικά όσα λέει ο Αλέξης Τσίπρας στην τηλεοπτική του συνέντευξη.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το newsit.gr, για τον ΣΥΡΙΖΑ η προεκλογική περίοδος ξεκινά με μια μικρή… καθυστέρηση, με την «εντολή» που έχει δώσει η Κουμουνδούρου στα κομματικά στελέχη να είναι να… οργώσουν τη χώρα. Πρώτος – πρώτος στην προσπάθεια αυτή θα είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί αρχικά σε Καλαμάτα και Πάτρα, ωστόσο πριν φύγει για την επαρχία «εγκαινιάζει» αυτή την προεκλογική περίοδο -που θα είναι σύντομη αλλά «καυτή» όπως ενημερωθήκατε ήδη από την καθιερωμένη πρωινή σύσκεψη του newsit.gr– από την πρωτεύουσα.

Και πιο συγκεκριμένα από το… στούντιο του Ant1, όπου αυτή την ώρα δίνει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Οι πληροφορίες του newsit.gr λένε πως το αφήγημα του κυβερνώντος κόμματος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «σκληρό ροκ», με την υπόθεση Novartis «το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους», όπως λένε χαρακτηριστικά από την Κουμουνδούρου, να βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας.

Η πρώτη ερώτηση που του έκανε ο δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου, ήταν φυσικά το πότε θα γίνουν οι εκλογές, κάνοντας λόγο και για τις δημοσκοπήσεις, με τον πρωθυπουργό να δηλώνει… συνηθισμένος να χάνει στις δημοσκοπήσεις και να κερδίζει στις κάλπες!

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε μάλιστα πως δεν θα πρέπει κανείς να παίξει τα χρήματά του στο ότι δεν θα είναι ντέρμπι οι εκλογές.
Δείτε ζωντανά όλα λέει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Ν. Χατζηνικολάου

Οι αξίες του ΣΥΡΙΖΑ κόσμου είναι οι αξίες του δημοκρατικού κόσμου της μεταπολίτευσης, είναι οι αξίες της προόδου και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Ν. Χατζηνικολάου

Gepostet von Alexis Tsipras am Montag, 15. April 2019

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ