Συγκλόνισε ο Κυριάκος για Βιεϊρίνια. “Στον ΠΑΟΚ θα παίζεις μέχρι τα 42”


Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον τραυματία Βιεϊρίνια, θυμίζοντας στιγμές από την καριέρα και την πορεία του Πορτογάλου στην Ελλάδα, για να σημειώσει στο τέλος, ότι θα αγωνίζεται για χρόνια ακόμα στην ομάδα.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι ο μεγάλος άτυχος για τον ΠΑΟΚ, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά λίγο πριν τη λήξη μια ανεπανάληπτης για τον ίδιο και την ομάδα χρονιάς, και άπαντες στην ΠΑΕ, έχουν σταθεί εξ αρχής στο πλευρό του.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κυριάκος Κυριάκος, μάλιστα, έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στα social media για τον Πορτογάλο αρχηγό της ομάδας, η οποία περιλαμβάνει μία μίνι αναδρομή στο παρελθόν του, αλλά και μία υπόσχεση για το μέλλον. Η ανάρτηση για τον Βιεϊρίνια

«Το 2008 με έστειλαν να πάρω έναν πιτσιρικά από το αεροδρόμιο, φρέσκο από την Πόρτο. Όταν βγήκες δεν κατάλαβα ότι ήσουν ποδοσφαιριστής. Χοντρούλη, με ένα baggy παντελόνι και… παντόφλες και χαίτη. Το χοντρούλης το διόρθωσε ο Φερνάντο από την προετοιμασία. Έξτρα 40 λεπτά τρέξιμο στο δάσος, δυο προπονήσεις με την ομάδα, ειδικό μπουφέ, μαρτύριο για 1,5 μήνα!

Σε θυμάμαι πόσο χαμογελούσες τότε, γιατί σε κολάκευε το ενδιαφέρον του δασκάλου. Άρχισες να το ανταποδίδεις στο γήπεδο και σύντομα καταλάβαμε ότι, χωρίς ρήτρα, θα μας αποχαιρετούσες για να πάρεις θέση στη μεγάλη Πόρτο. Το τάκλιν του Βιτόλο σου τσάκισε το πέλμα, αλλά -δες καμιά φορά πως τα φέρνει η ζωή- σε έδεσε για πάντα στην Τούμπα! Θυμάμαι πως χαμογελούσες όταν στον φέραμε συμπαίκτη! Βιεϊρίνια δεν υπάρχει απόλυτα μαύρο ή απόλυτα άσπρο. Μια μεγάλη ατυχία σε έκανε για πάντα Θεσσαλονικιό και ΠΑΟΚτσή. Η τελευταία σου μεγάλη ατυχία – σε περίπτωση που δεν το είχες συνειδητοποιήσει πλήρως – σου φανερώνει τη λατρεία που σου έχει όλη η ποδοσφαιρική κοινωνία.

Ξέρω ότι σήμερα έχεις νεύρα. Και ξέρω πως από αύριο θα ξαναέχεις το γνωστό μόνιμο χαμόγελο. Από την Κυριακή λογικά θα έχεις και το πρόσωπο σου στο εξώφυλλο της, πιο μάγκικης ιστορίας του ΠΑΟΚ. Όχι από λύπηση, αλλά από δέος! Και όπως σου έλεγα χθες πριν το ματς, στον ΠΑΟΚ θα παίζεις μέχρι τα 42 σου για πλάκα!».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ